Π. Καμμένος : Να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να πάμε αμέσως σε εκλογές!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «να διευκολύνει με την παραίτησή του», ώστε η χώρα να μην «τραβιέται σε μια προεκλογική περίοδο τεσσάρων μηνών», ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Π. Καμμένος: Να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να πάμε αμέσως σε εκλογές «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λοιπόν κατά τη δική μας άποψη θα έπρεπε να το κάνει, αφού η κυβέρνηση δεν έχει τέτοιου είδους ευαισθησία. Δηλαδή να προχωρήσει γρήγορα της διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της Δημοκρατίας», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση παίζει με τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Και ναι εμείς πιστεύουμε ότι δεν θα έπρεπε να είναι τόσο μακρά η προεκλογική περίοδος. Το Σύνταγμα δίνει τη δυνατότητα οι εκλογές να διεξαχθούν εντός 18 ημερών από την προκήρυξή τους για έκτακτους λόγους. Μπορεί λοιπόν να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να πάμε γρήγορα σε εκλογές και μέσα στο Δεκέμβριο να έχουμε τη νέα κυβέρνηση που θα αναλάβει τις ευθύνες της διαχείρισης της χώρας», είπε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Αυγή


Αρέσει σε %d bloggers: