Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει εκ νέου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Μήνυμα» στον Ευάγγελο Βενιζέλο

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει εκ νέου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης«Η δημοκρατική παράταξη έχει ανάγκη από φυσική ηγεσία» τόνισε ο υπουργός Υποδομών

 «Αρχηγική» εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην Κρήτη, χθες και σήμερα και έθεσε με δηλώσεις του την ανάγκη νέας ηγεσίας του δημοκρατικού σοσιαλιστικού χώρου!

«Ο δημοκρατικός σοσιαλισμός δεν μπορεί και δεν πρέπει να τελειώσει στη χώρα» είπε ο υπουργός, που επισήμανε ότι «χρειάζεται μια νέα ηγεσία, που θα εκφράσει το δημοκρατικό σοσιαλισμό, απορρίπτοντας την ιδέα για νέα πολωτικά σχήματα».

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα περνάει μέσα

από τις αλλαγές. Όχι μέσα από τη στασιμότητα και τη συντήρηση. Αλλάζουμε διαρκώς. Έτσι αντιλαμβάνομαι το ΠΑΣΟΚ και το άνοιγμα στις δυνάμεις του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς».

Συνέχισε, δε, στέλνοντας μήνυμα προς τη Χαριλάου Τρικούπη και θέτοντας εκ νέου ζήτημα ηγεσίας: «Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα από την Κρήτη, που είναι η «μήτρα» της δημοκρατικής παράταξης. Μην πιστέψει κανείς ότι ο τόπος θα μείνει χωρίς τη δημοκρατική παράταξη… Η δημοκρατική παράταξη έχει ανάγκη από φυσική ηγεσία. Θα τη βρούμε όλοι μαζί μέσα από το διαρκή αγώνα, για να

αλλάξουμε τη χώρα».

«Όχι όμως σε φαινόμενα διπολισμού που έκαναν κακό στον τόπο. Σας βεβαιώνω ότι θα αγωνιστούμε για να ορθοποδήσουμε, για να ανασυγκροτήσουμε την παράταξη του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού στην Ελλάδα» συμπλήρωσε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Αρέσει σε %d bloggers: