O ΣΥΡΙΖΑ ζητά έλεγχο των πόθεν έσχες Γεωργιάδη – Πλεύρη για τα εξοπλιστικά (video)

«Υπέγραφαν ερωτήσεις του Καρατζαφέρη»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί η έρευνα για τα εξοπλιστικά μετά τις αποκαλύψεις για τις off shores εταιρείες του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη και τη σύνδεσή του με εξοπλιστικά να επεκταθεί στον πρώην υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και τον βουλευτή της ΝΔ Θανάση Πλεύρη.

georgiadisPleuris

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνος Σκουρλέτης, που ενημέρωσε τους δημοσιογράφους, είπε, πως οι κ.κ. Βορίδης-Πλεύρης ως πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ υπέγραφαν ερωτήσεις του κ. Καρατζαφέρη για τα εξοπλιστικά.

Με δεδομένη την έρευνα που γίνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί να επεκταθεί η έρευνα πόθεν έσχες και σε αυτούς τους δύο.

erotisi

 

Εξάλλου, όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, η ανάδειξη του «ελλείμματος αξιοπιστίας της κυβέρνησης» αλλά και η ανάδειξη του δικού του «πολιτικού και κοινωνικού βάθους» αποτελεί τη βασική επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επιδιώξει επίσης να οξύνει τους τόνους έναντι της κυβέρνησης για τη «μη διαπραγμάτευση» με την τρόικα και παράλληλα, μέσω των περιφερειακών συνδιασκέψεων, να διευρύνει την επιρροή του και να συγκροτήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κυβερνητικό του πρόγραμμα.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι βάση εκκίνησης του πολιτικού σχεδίου του κόμματός του είναι η διαπίστωση ότι, σήμερα έχουν διαμορφωθεί δύο προτάσεις ενώπιον του λαού, υπάρχει πραγματικός διπολισμός που συγκροτείται στη βάση αντιτιθέμενων σχεδίων και προτάσεων πάνω στα οποία καλείται να τοποθετηθεί ο λαός. Και όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό, θα είναι προς όφελος του τόπου, είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η συνέχεια στο matrix


4 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. Ανεξάρτητα από το πόσο λερωμένη αποδειχθεί ότι έχουν τη φωλιά τους οι πολιτικοί αυτοί αγύρτες, δύο πράγματα δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

  Α. Ότι την επίμαχη περίοδο που φέρεται να συνέβη η βρώμικη συναλλαγή κυβερνούσε το Πα.Σο.Κ. προφανώς χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη, Ανέκαθεν μια παρέα ήταν όλοι αυτοί, λοιπόν -κι ας έγινε φως φανάρι αυτό, μόνο επί Παπαδημοκρατίας.

  Β. Ότι ανεξάρτητα αν θα θαφτεί κι αυτή η υπόθεση όπως και τόσες άλλες βρωμερές υποθέσεις ή όχι, το διακύβευμα για εμάς που μένουμε άναυδοι και άπραγοι δεν έχει, τόσον καιρό αλλάξει… Πράγμα που μου θυμίζει ότι είναι δική μας όλη η ευθύνη για τις αναίσχυντες πράξεις αυτών των χρυσοκάνθαρων ζωυφίων… http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/08/put-blame-to-us.html

  • nick on 14 Νοεμβρίου 2014 at 13:32

  όλα δείχνουν πια το βρώμικο παιχνίδι του πασοκ για να χτυπήσει τη ΝΔ και τον Κώστα Καραμανλή
  τον συριζα και τις άλλες «δημοκρατικές δυνάμεις» τις είχε στο πλευρό του έτσι κι αλλιώς
  έναν Πήλιο Γούση ήθελε για να χτυπήσει απο μέσα και τον βρήκε
  γι αυτό και ανταμείφθηκε αναλόγως για τις υπηρεσίες του απο το πασοκ
  τώρα τα περί Αδωνη και Πλευρη είναι αστειότητες ο συριζα προσπαθεί χωρίς στοιχεία να βάλει στο κάδρο όσους φοβάται

   • παπαδακης on 15 Νοεμβρίου 2014 at 00:56

   Είσαι σίγουρα ψεκασμένος ή κλεφτολαμόγιο δεν εξηγούνται αλλιώς οι μπαρούφες που λες!

    • nick on 15 Νοεμβρίου 2014 at 11:09

    πονεμένος καρατζαφερικός;

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: