Η Τζάκρη προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ; (video)

Συνασπισμό ορδών αποκαλούσε προ διετίας η Τζάκρη τον ΣΥΡΙΖΑ (1.50») ενώ τάχθηκε εναντίον του πυρήνα της πολιτικής πρότασής του και έβαλε εναντίον του Α. Τσίπρα. Οπότε πλέον είτε η κ. Τζάκρη έχει αλλάξει άποψη είτε ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτική κατεύθυνση.

Επειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης με την πρώην βουλευτή και υπουργό του ΠαΣοΚ φαίνεται πως έχει δρομολογηθεί η ένταξή της στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και η δραστηριοποίησή της στην Μακεδονία για την διεύρυνση της εκλογικής βάσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτό που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σε δήλωσή της μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η κυρία Τζάκρη αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι «θεωρώ πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη», ενώ εμμέσως πλην σαφώς συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Οπως αναφέρει: «Η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας».

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντηθεί πριν από λίγες ημέρες και με την ανεξάρτητη βουλευτή προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ Χρυσούλα Γιαταγάνα.


5 Σχόλια

2 pings

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • Ισόνομος Πολίτης on 24 Νοεμβρίου 2014 at 23:00

  Και πούσαι ακόμη!!!!!
  Τι έχουν να δουν τα μάτια μας και να ακούσουνε τα αυτιά μας!!!
  Τους έπιασε ξαφνικά μια αριστεροπροοδευτικίαση που είναι περισσότερο από σίγουρο πως έτσι θα σωθεί η Ελλάδα.
  Βλέπεις όλοι αυτοί και αυτές σαν «σπουδαία» πολιτικά πρόσωπα είπανε κάποτε (ως όφειλαν) ναι στα μνημόνια, στη τσέπη τους αλλά και στην τότε πολιτική τους επιβίωση..
  Μήπως τι άλλο θα μπορούσανε να κάνουν?
  Καλορίζικοι κύριε Αλέξη…

  • MAKIS on 25 Νοεμβρίου 2014 at 03:11

  ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ?

  • nick on 25 Νοεμβρίου 2014 at 19:39

  Ραχήλ, Θοδώρα, Λούκα, Γιάννα, Μαριάννα
  όλη η αφρόκρεμα της αριστερής διανόησης πιάνει στασίδι

   • Astrexas on 25 Νοεμβρίου 2014 at 20:08

   Eμεινε η βουλτεψη μονη της!!!

    • nick on 26 Νοεμβρίου 2014 at 16:08

    η αγκαλιά του Αλέξη είναι μεγάλη χωράει όλα τα σούργελα

 1. […] «Συνασπισμό ορδών» αποκαλούσε προ διετίας η Τζάκρη τον ΣΥΡΙΖΑ (1.50”) ενώ τάχθηκε εναντίον του πυρήνα της πολιτικής πρότασής του και έβαλε εναντίον του Α. Τσίπρα. Οπότε πλέον είτε η κ. Τζάκρη έχει αλλάξει άποψη είτε ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτική κατεύθυνση. Επειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης με την πρώην βουλευτή και υπουργό του ΠαΣοΚ φαίνεται πως έχει δρομολογηθεί η ένταξή της στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και η δραστηριοποίησή της στην Μακεδονία για την διεύρυνση της εκλογικής βάσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Αυτό που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Σε δήλωσή της μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η κυρία Τζάκρη αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι «θεωρώ πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη», ενώ εμμέσως πλην σαφώς συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.  Οπως αναφέρει: «Η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας».Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντηθεί πριν από λίγες ημέρες και με την ανεξάρτητη βουλευτή προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ Χρυσούλα Γιαταγάνα.http://papaioannou-j.gr […]

 2. […] “Συνασπισμό ορδών” αποκαλούσε προ διετίας η Τζάκρη τον ΣΥΡΙΖΑ (1.50”) ενώ τάχθηκε εναντίον του πυρήνα της πολιτικής πρότασής του και έβαλε εναντίον του Α. Τσίπρα. Οπότε πλέον είτε η κ. Τζάκρη έχει αλλάξει άποψη είτε ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτική κατεύθυνση. Επειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης με την πρώην βουλευτή και υπουργό του ΠαΣοΚ φαίνεται πως έχει δρομολογηθεί η ένταξή της στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και η δραστηριοποίησή της στην Μακεδονία για την διεύρυνση της εκλογικής βάσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Αυτό που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Σε δήλωσή της μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η κυρία Τζάκρη αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι «θεωρώ πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη», ενώ εμμέσως πλην σαφώς συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.  Οπως αναφέρει: «Η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας».Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντηθεί πριν από λίγες ημέρες και με την ανεξάρτητη βουλευτή προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ Χρυσούλα Γιαταγάνα.http://papaioannou-j.gr […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: