Α.Τσίπρας: Δίδυμο της συμφοράς Σαμαράς και Βενιζέλος

Α.Τσίπρας: Δίδυμο της συμφοράς Σαμαράς και Βενιζέλος

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για την κυβέρνηση και κυρίως και για τους Σαμαρά και Βενιζέλο, τους οποίους αποκάλεσε «δίδυμο της συμφοράς». Παράλληλα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε διαδικασία εκτροπής αυτή της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Το δίδυμο της συμφοράς Σαμαρά και Βενιζέλου, έχω πληροφόρηση γι’ αυτό, είναι έτοιμο να ξαναθυσιαστεί για να ξανασώσει τη χώρα, αποδεχόμενο, κι άλλα σκληρά μέτρα, για ένα λαό γονατισμένο. Τώρα θέλουν, για μια ακόμη φορά, να παριστάνουν τους διασώστες», δήλωσε ο κ.Τσίπρας στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία και πρόσθεσε «ερώτημα δεν είναι τι κάνουν αυτοί, αλλά πώς στεκόμαστε εμείς απέναντι σε αυτά τα σχέδια ως χώρα και ως λαός… Δυόμισι χρόνια τώρα η μόνη στάση που ξέρει η κυβέρνηση είναι η στάση της προσοχής, η στάση του υπάκουου, η στάση του εκτελεστή. Στόχος της τρόικας δεν είναι τα δανεικά, είναι τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, ο δημόσιος πλούτος της χώρας… Τη χώρα θέλουν να μετατρέψουν σε αποικία χρέους, να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε φτηνό ανασφάλιστο εργατικό δυναμικό, να καταστρέψουν τους μικρομεσαίους να καταστρέψουν το κοινωνικό κράτος, να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ταξίδι των Σταθάκη και Μηλιού στο Λονδίνο, λέγοντας ότι «είναι θρασίμια, , όλους όσοι διέρρευσαν «διάφορες προβοκάτσιες κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ενημέρωση στελεχών του στο Λονδίνο».  Επίσης πρόσθεσε ότι η «διαδικασία η διαδικασία εκλογής Προέδρου, και πολιτικά ανήθικη η προσπάθεια να βρεθούν 180 βουλευτές»…

πηγή


1 Σχόλιο

    • talos4fight on 29 Νοεμβρίου 2014 at 15:19

    Eντάξει, καλά τα λές. Γιά πες μας τώρα τι θα κάνεις γιά να απαλλαγούμε από το δίδυμο της συμφοράς; Καλές οι διαπιστώσεις και οι καταγγελίες αλλά η καταστροφή συνεχίζεται και φαίνεται ότι το δίδυμο της συμφοράς καλά είναι κατσικωμένο στον σβέρκο μας μαζί με τους δανειστές. Και όπως φαίνεται, δεν έχει συμμάχους ούτε απ’ έξω η χώρα.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: