Ο Βενιζέλος τραβάει το αυτί του Γιωργου που απειλεί φύγει από το ΠΑΣΟΚ

Ένας κακομαθημένος Παπανδρέου απειλεί την χώρα με αποστασία…

Βενιζελος: «Δεν θα δεχτώ φαινόμενα αποστασίας»

Σαφείς αιχμές και προειδοποιητικά μηνύματα προς την πλευρά Παπανδρέου έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

κατά την ομιλία του στη γραμματεία προετοιμασίας του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπονόησε ότι ο πρώην πρωθυπουργός «παίζει» με την πορεία της χώρας και επισήμανε ότι «Δεν θα αφήσω να γίνει, αυτό το παιχνίδι εις βάρος της χώρας δεν θα παιχτεί».

Στην παρέμβασή του ο κ. Βενιζέλος, χωρίς, μάλιστα, να κατονομάσει τον Γιώργο Παπανδρέου σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να τροφοδοτεί το δημόσιο διάλογο με εσφαλμένες εντυπώσεις.

Σε μια αποστροφή με νόημα υπογράμμισε ότι «ακόμα και ένας άνθρωπος αρκεί για να αδικήσει τη δουλειά πολλών», φωτογραφίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις… τάσεις φυγής της παπανδρεϊκής πλευράς εντός του κόμματος. Συμπλήρωσε, ακόμη, πως είναι κρίμα αυτή η ηρωική προσπάθεια των βουλευτών και στελεχών να κρύβεται επειδή στη δημοσιότητα κυριαρχούν άλλες πρωτοβουλίες.

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να τροφοδοτεί το δημόσιο διάλογο με εσφαλμένες εντυπώσεις.

Ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχθεί φαινόμενα αποστασίας και μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η αντίδρασή του θα είναι σκληρή, ενώ, επισήμανε ότι «την ώρα που η στάση της αντιπολίτευσης σε σχέση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παράγει αβεβαιότητα θα ήταν αδιανόητο μετά την εκλογή του νέου προέδρου ο δικός μας χώρος να γίνει πηγή αβεβαιότητας και αστάθειας».

Τέλος, και πάντα χωρίς να κατονομάζει τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε «Να είμαστε έτοιμοι για εξελίξεις που θα προκληθούν λόγω ανευθυνότητας άλλων».

Πληροφορίες:  iefimerida.gr


Αρέσει σε %d bloggers: