Οργισμένη η Μαριάννα Λάτση κατά Κουκουλόπουλου για την υποτιθέμενη συνάντηση με τον Τσίπρα

Οργή Μαριάννας Λάτση κατά Κουκουλόπουλου για την υποτιθέμενη συνάντηση με τον Τσίπρα

Την οργή της για τις δηλώσεις του αναπ. υπουργού του ΠΑΣΟΚ Π. Κουκουλόπουλου στη Βουλή, στις οποίες αναφερόταν σε ύπαρξη φωτογραφιών από την υποτιθεμένη συνάντηση της με τον Αλέξη Τσίπρα, παρουσία της Γιάννας Αγγελοπούλου, εξέφρασε με δήλωσή της η Μαριάννα Λάτση.

Η ίδια κάνει λόγο για ψεύδη και αναπαραγωγή ανυπόστατων και σκοπίμως κατασκευασμένων «ειδήσεων» από τον Πάρι Κουκουλόπουλο τον οποίο κατηγορεί για αήθεις υπαινιγμούς με κάκιστης ποιότητας χιούμορ, ότι τόσο η ίδια όσο και η Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούν μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας.

Αναλυτικά, η δήλωση της Μαριάννας Λάτση:

«Παρακολουθώ με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμακούμενη αναπαραγωγή παντελώς ανυπόστατων και, ενίοτε, σκοπίμως κατασκευασμένων ‘’ειδήσεων’’, όπως αυτή περί δήθεν συνάντησής μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, μαζί με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, σε ιδιωτικό club του Κολωνακίου. Η ‘’είδηση’’ είχε εξ αρχής διαψευστεί κατηγορηματικά.

Μου προκάλεσε κατάπληξη και οργή, ως εκ τούτου, η χθεσινή δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Π. Κουκουλόπουλου, ο οποίος εκτός ότι παρασύρθηκε σε ψεύδη ενώπιον των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, διατύπωσε, με κάκιστης ποιότητας χιούμορ, τον αήθη υπαινιγμό ότι τόσο εγώ όσο και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούμε μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας.

Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη. Πολύ περισσότερο καθώς με λύπη διαπιστώνω ότι η τακτική της σιωπής, στα όσα τόσο αδίκως αναφέρονται και γράφονται τελευταίως, τείνει να παρερμηνεύεται ως αδυναμία, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διολίσθηση του τόπου στην επικίνδυνη ατραπό της ανεύθυνης ισοπέδωσης των πάντων στο βωμό της πολιτικής διαμάχης. Δυστυχώς, οι χαμένοι αυτής της ζοφερής πραγματικότητας, είναι ο ελληνικός λαός και η υγιής επιχειρηματικότητα, που σέβεται τους νόμους, πιστεύει στις δυνάμεις του τόπου και επενδύει στο μέλλον του.

Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι ‘’φωτογράφοι’’ και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους».

Πηγή


Αρέσει σε %d bloggers: