Μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου

ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησαν να απευθυνθούν στον πρόεδρο της βουλής για πλήρη διασφάλιση των δημοκρατικών διαδικασιών στις ονομαστικές ψηφοφορίες για τον Πρόεδρο.

Για μεθοδεύσεις στη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Τερενς Κουίκ, φαίνεται να ανησυχούν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Ελληνες.

Για τον λόγο αυτό- όπως πρόσθεσε ο κ. Κουίκ, οι «κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσουν συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ώστε να οριοθετηθούν με σαφήνεια όλα τα διαδικαστικά των κρίσιμων ψηφοφοριών».

Ο Πάνος Καμμένος είχε συνομιλία με τον Νίκο Παππά, διευθυντή του γραφείου του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και σύμφωνα με τον Τερενς Κουίκ «στην ολιγόλεπτη συνομιλία τους αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα για την πλήρη διασφάλιση των δημοκρατικών διαδικασιών στις ονομαστικές ψηφοφορίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Προσωπικά ανησυχώ με τις όποιες μεθοδεύσεις μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, γιατί στο παρελθόν δεν μας έχει δώσει και τα καλύτερα δείγματα συμπεριφοράς. Ένας άνθρωπος που έχει εκπαιδευτεί στο να ρίχνει μια κυβέρνηση, θα είναι εκπαιδευμένος και στο να μείνει με όποιον τρόπο σε μια κυβέρνηση».δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

Τhe TOC


Αρέσει σε %d bloggers: