«Άνω-κάτω» στο Ποτάμι

ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΚΟΥΡΕΤΑΣ

«Άνω-κάτω» στο Ποτάμι

Σε δίνη εσωστρέφειας με βαρύτατες καταγγελίες μελών και στελεχών του Ποταμιού φαίνεται πως μπαίνει η τοπική οργάνωση του κόμματος, κάτι που επιβεβαιώνεται από την απόφαση να παραπεμφθεί στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και συνοδοιπόρος εξ αρχής του Σταύρου Θεοδωράκη, Δημήτρης Κουρέτας.

Σύμφωνα με τοπικό στέλεχος του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη ο κ. Κουρέτας «εκβιάζει, πιέζει, και απειλεί για να είναι υποψήφιος βουλευτής παρακάμπτοντας τις καταστατικές διαδικασίες ενώ όλες οι αξιολογήσεις του ήταν αρνητικές».

Κουρέτας Δημήτρης

Το ερωτηματικό φυσικά που προκύπτει από τις πιο πάνω καταγγελίες είναι γιατί ένας αξιολογημένος υποψήφιος, ικανός να εκπροσωπήσει το κόμμα στις πρόσφατες ευρωεκλογές, θα έπρεπε να «εκβιάζει και να απειλεί» έτσι ώστε να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, πολύ δεν περισσότερο εύλογη είναι η απορία τι μεσολάβησε από την περίοδο των ευρωεκλογών μέχρι σήμερα έτσι ώστε να υπάρχουν αρνητικές αξιολογήσεις για ένα πρόσωπο το οποίο είχε κριθεί ικανό να εκπροσωπήσει το Ποτάμι σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο τοπικό παρασκήνιο, λένε κάποιοι που είναι σε θέση να γνωρίζουν το τι συμβαίνει, έχουν να κάνουν σχέση με τον σκληρό ανταγωνισμό, ο οποίος έχει αρχίσει να δημιουργείται ανάμεσα σε στελέχη του κόμματος, σχετικά με την κατάληψη της προνομιούχας έδρας που όλοι θεωρούν πως θα βγάλει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη στο νομό της Λάρισας.

Φυσικά, κάποιος πρέπει να τους πει και πρωτίστως στον πολύπειρο Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος έχει προεξοφλήσει την τρίτη θέση, πως πρώτα ψηφίζει ο κόσμος και μετά μοιράζονται οι έδρες…

Λ.Π. via Larissanet.gr


3 Σχόλια

    • talos4fight on 28 Δεκεμβρίου 2014 at 20:41

    Άλλος ένας παράφρων που θέλει να «λάμψει» το άστρο του στον δυσώδη χώρο της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Σαν πολλοί Δελαπατρίδηδες δεν μαζεύτηκαν στην ταλαιπωρημένη δημοκρατία μας;

    • MAKIS on 28 Δεκεμβρίου 2014 at 22:34

    http://tvxs.gr/news/ellada/diapseydei-potami-ta-reportaz-toy-tvxsgr-%E2%80%A2-i-apantisi-mas

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: