Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η αυτοδυναμία – Δεν κάνουμε παζάρια

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αυτοδυναμία τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην πολιτική γραμματεία του κόμματος. 

Αναφερόμενος στα ψηφοδέλτια σημείωσε «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει σε λογική παζαριών, δεν τάζει θέσεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, επιδιώκει την κοινωνική διεύρυνση». Παράλληλα ο Α. Τσίπρας συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στις δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις των κομματικών στελεχών, ενώ υπογράμμισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για την αξιοπιστία του κόμματος η υπεράσπιση των εξαγγελιών της ΔΕΘ που αποτελούν και τη βάση ενός προγράμματος ανακούφισης του λαού.

«Πρέπει να προσέχουμε και το τι κάνουμε εμείς. Και ιδιαίτερα την παρουσία μας στα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα. Ο χρόνος είναι λίγος. Προτεραιότητα μας είναι η επικαιροποίηση του προγράμματος μας» είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Τσίπρας, , υπογράμμισε την κρισιμότητα της πολιτικής περιόδου που διανύει η χώρα, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος και ότι οι δυσκολίες θα είναι πολλές και μεγάλες.

Ωστόσο, τόνισε, υπάρχει σήμερα η εμπειρία του 2012 και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι εξελίξεις στη χώρα θα επηρεάσουν και την πορεία της Ευρώπης.
«Οι εξελίξεις στην Ελλάδα θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την πορεία της Ευρώπης. Στόχος μας να μεγιστοποιήσουμε την εκλογική μας νίκη για να είμαστε αυτοδύναμοι στην επόμενη Βουλή. Οι προϋποθέσεις είναι να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα από την εμπειρία του ’12. Έχουμε συνείδηση ότι θα είμαστε αντιμέτωποι με την κινδυνολογία και τον φόβο».

Από τους 450 στο σύνολο υποψηφίους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε πως μπορούν να επιδιώξουν 50 από αυτούς να είναι υποψήφιοι μη κομματικά στελέχη «πάντα, με τη δέσμευση της προγραμματικής μας πρότασης». «Είναι μια κρίσιμη εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας. Η Ελλάδα έχει μπει στο επίκεντρο. Η πτώση της κυβέρνησης δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Απέτυχε να πιάσει τους 180 και έχει να κάνει και με τις δικές μας προσπάθειες» σημείωσε, για να συμπληρώσει πως «η συγκυρία γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολη, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε και κάποια στιγμή που δεν θα υπήρχαν δυσκολίες».


1 Σχόλιο

    • JEAN_PAUL on 16 Ιανουαρίου 2015 at 18:00

    ΠΑΝΤΑ έχουν πει ότι η προοδευτική LLEGADP ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ έχει να κάνει τα παραπτώματα QUEB κάνουν επειδή υπήρξε καμία εναντίωση ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ακολουθεί,, «καπιταλισμό = Νεοφιλελευθερισμός = φασισμός» οι οποίες ονομάζονται Χριστιανοδημοκρατικό καπιταλισμός είναι για τους Σοσιαλδημοκράτες,,, αντιπολίτευση δεν έχετε κάνει και, επομένως, είναι εξίσου καταλήγουμε,,,, δικομματισμού ΣΥΡΙΖΑ και τώρα θέλουμε ΣΑΣ ξεκίνησε καλά,, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ χρέους ή αν, όπως ζεστό κάνουν ό, τι είναι οι κοινωνικές-Δημοκράτες,, και επομένως η κρίση δεν τελειώνει,, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ οΤΙ ΑΝ συγχωρώ EUROPA 20.000, 30.000 ETC εκατομμύρια Ευρώ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ αυξάνεται επίσης IRA πράγμα, αν,, ΑΛΛΑ από την Ευρώπη θα πρέπει να καταβληθεί δεν αυξάνουν ΜΑΣ,,,,,, αυτά τα τέρατα κάνουν το ίδιο επίσης να κάνουμε την κοινωνική και οικονομική ΤΕΜΑΧΙΩΝ περικοπές και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,,,, ΕΤΣΙ δΕΝ μέλλον αν δεν ΔΙΑΒΑΣΤΕ θα γραφτεί «καταγωγή μας ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ «ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Τι είναι η Ευρώπη καπιταλιστική ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ L ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ της κρίσης και θα παραμείνουμε ή να αφήσει,, έχω καταβάλει κάθε mentalize ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,,, αλλά όχι έξω μεσογειακές χώρες της Ευρωπαϊκής ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ και να ρίξει την πετσέτα,,, ήδη πει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ καθηγητές 4Β,, 2 SO κάτι ζεστό ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ απότομη YO,,,,,
    PANTA échoun pei óti i̱ proodef̱tikí̱ LLEGADP KAPITALISMOS échei na kánei ta paraptó̱mata QUEB kánoun epeidí̱ ypí̱rxe kamía enantío̱si̱ APOFASIZEI akoloutheí ,, «kapitalismó = Neofilelef̱therismós = fasismós » oi opoíes onomázontai Christianodi̱mokratikó kapitalismós eínai gia tous Sosialdi̱mokrátes ,,, antipolítef̱si̱ den échete kánei kai , epoméno̱s, eínai exísou katalí̱goume ,, ,, dikommatismoú SYRIZA kai tó̱ra théloume SAS xekíni̱se kalá ,, DIAPRAGMATEV̱ONTAI chréous í̱ an , ópo̱s zestó kánoun ó, ti eínai oi koino̱nikés -Di̱mokrátes ,, kai epoméno̱s i̱ krísi̱ den teleió̱nei ,, DEN KATALAVAINETE oTI AN syncho̱ró̱ EUROPA 20.000 , 30.000 ETC ekatommýria Ev̱ró̱ KAI SYNECHIZETAI STI̱N EV̱RO̱PI̱ TOU CHREOUS af̱xánetai epísi̱s IRA prágma, an ,, ALLA apó ti̱n Ev̱ró̱pi̱ tha prépei na katavli̱theí den af̱xánoun MAS ,, ,,,, af̱tá ta térata kánoun to ídio epísi̱s na kánoume ti̱n koino̱nikí̱ kai oikonomikí̱ TEMACHIO̱N perikopés kai DIKAIO̱MATA ,, ,, ETSI dEN méllon an den DIAVASTE tha grafteí « katago̱gí̱ mas TI̱S KRISI̱S « KAI ALLA FAINETAI NA EINAI KALA DEN KATALAVAINETE Ti eínai i̱ Ev̱ró̱pi̱ kapitalistikí̱ KAI POIA EINAI L PROELEU̱SI̱S ti̱s krísi̱s kai tha parameínoume í̱ na afí̱sei ,, écho̱ kataválei káthe mentalize PROSPATHEIA ,,, allá óchi éxo̱ mesogeiakés chó̱res ti̱s Ev̱ro̱païkí̱s ENKATALEIPSI̱ kai na ríxei ti̱n petséta ,,, í̱di̱ pei TOULACHISTON kathi̱gi̱tés 4V ,, 2 SO káti zestó KAI ALLA DYO EINAI PANO̱ APO apótomi̱

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: