Το ερώτημα ύποπτος ή βλάκας παραμένει ανοιχτό.

Επί χρόνια όλο το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζονταν για αυτόν τον πορφυρογέννητο. Κάποια στιγμή του παραδόθηκε  με 1.000.000 ψήφους ως «Γιος και Εγγονός».  Ο γιος του Ατρέα -από τις περίφημες γαλιφιές που λέει κάπου-κάπου ο  Μιμης- δυστυχώς  αποδείχτηκε «παρτάκιας». Πούλησε το ΠΑΣΟΚ που αγωνίστηκε για αυτόν.

Το Σάββατο ανακοινώνει το νέο του κόμμα. Αύριο καταθέτει καταστατικό του στον Άρειο Πάγο γεγονός που θα σηματοδοτήσει και την υλοποίηση της απόφασής του να κινηθεί για… άλλη παραλία.

Κατά κάποιο τρόπο δικαιώνονται όσοι θεωρούν ότι δεν είναι ύποπτος άλλα βλάκας, αλλά ταυτοχρόνα πάντα το ερώτημα ύποπτος ή βλάκας παραμένει ανοιχτό.

Στις 3 Ιανουαρίου, με την νέα σοδιά  από «υποψηφίους» που μαζεύτηκαν μέσω Ιντερνετ  θα κάνουν την παρουσίαση του νέου σχηματισμού, όνομα, σύμβολα και ότι άλλο τον φωτίσει  ο θεός. Η παρουσίαση του κόμματος, θα γίνει στο Μουσείο Μπενάκη.


2 Σχόλια

 1. Δεν μπορεί κανείς να μην ενοχληθεί από τον θόρυβο που ξεσηκώνει ο συρφετός των ανεκδιήγητων που συσπειρώνονται γύρω από τα αποκαΐδια του «παπανδρεϊκού» Πα.Σο.Κ. ελπίζοντας ότι με την επιστροφή του Mind-the-GAPapandreou στο προσκήνιο θα αναγεννηθεί ως Φοίνικας, η καρβουνιασμένη όρνιθα του τριτοδρομικού «σοσιαλισμού».http://my-pillow-book.blogspot.gr/2014/11/mind-gap.html

  • Ισόνομος πολίτης on 2 Ιανουαρίου 2015 at 12:54

  Ρωτήσανε κάποιον (κατά κοινή ομολογία εχέφρονα) προχθές στον καφενέ που συχνάζω:
  Εσύ Χάρη τι θα μας συμβούλευες να ψηφίσουμε σε αυτές τις εκλογές?
  Και αυτός απάντησε και αιτιολόγησε προσφυώς (κατά την άποψη μου)
  «Τον αξιότερο και τον πιο έμπειρο και πετυχημένο στη δουλειά του, σε όποιο κόμμα και αν ανήκει αυτός (πλην…… Χ.Α φυσικά)
  Από αυτούς έχει ανάγκη ο Τόπος. Και όσοι περισσότεροι εκλεγούν, τόσο το καλύτερο για ΟΛΟΥΣ μας.. »
  Η άποψη αυτή έτυχε επιδοκιμασίας και νομίζω πως προβλημάτισε αρκετούς εκεί…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: