Είτε με ΣΥΡΙΖΑ είτε όχι το χρέος δεν βγαίνει

B6hJnFHIQAIYMuD
Ο Πίνακας δείχνει ότι παρα τα θρυλούμενα το χρέος αυξήθηκε τα χρόνια του Καραμανλή και του μνημονιου και πάρα το κουρεμα συνεχιζει να αυξάνεται ανεξέλεγκτα


6 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • RYaN on 5 Ιανουαρίου 2015 at 02:32

  Μία δεκαετία αλλαγών στους στατιστικούς ευρω-κανόνες πάντα εις βάρος των αδυνάτων του ευρώ + δραματική μείωση του ΑΕΠ λόγω των μνημονιακών περικοπών (οι τροϊκανοί εγκέφαλοι χάσανε πιο πολλά στον παρονομαστή από όσα γλυτώσανε στον αριθμητή …. ) + διάσωση ελληνικών τραπεζών με κρατικό χρέος και ιδού το αποτέλεσμα !

  • MAKIS on 5 Ιανουαρίου 2015 at 11:30

  ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ… ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ..

  • Ισόνομος Πολίτης on 6 Ιανουαρίου 2015 at 10:46

  Πραγματικά δεν είμαι με την ακατάσχετη φιλοκέρδεια και κερδοσκοπία των τραπεζών.
  Όχι!!
  Με τον δοκιμαζόμενο πολίτη ήμουνα και είμαι πάντα.
  Όμως η κατάρρευση όμως των τραπεζών, θα σημάνει τον οικονομικό τελειωμό και θα επιφέρει σαν έμμεση συνέπεια, την οικονομική δυστυχία και τη φτώχια στους περισσότερους.
  Το σίγουρο είναι στην προκειμένη περίπτωση, ότι θα αφανιστούν όλες οι αποταμιεύσεις (μικρές ή μεγάλες ανεξάρτητα) των απλών πολιτών. (Αποταμιεύσεις που οι περισσότερες από αυτές, είναι προϊόντα σκληρών προσπαθειών και στερήσεων και μόνο για μια «ώρα ανάγκης»)
  Σαν συνέπεια και συνέχεια αυτού, θα έχουμε την πλήρη διοικητικο- οικονομική αποδιοργάνωση και επέκεινα τα καίρια πλήγματα της κρατικής οντότητας της Χώρας…
  Μη γινόμαστε «φανατίλες του κερατά» που ακούμε «τράπεζες» και κραυγάζουμε βγάζοντας «καντήλες» (αφήστε τους συριζαίους γιαλαντζί αριστερούς να το κάνουν αυτό).
  Είπαμε, άλλο η κερδοσκοπία και άλλο το κοινωνικό – οικονομικό λειτούργημα και ο πραγματικός στην ουσία ρόλος των τραπεζών..

   • RYaN on 6 Ιανουαρίου 2015 at 14:03

   Σωστά όλα αυτά, αλλά αν είχε εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου Κορυφής του Ιουνίου του 2012, που προέβλεπε τον απευθείας δανεισμό των τραπεζών από τον ESM, τότε το δημόσιο χρέος θα εμφανιζόταν σημαντικά χαμηλότερο.

  • Ισόνομος Πολίτης on 6 Ιανουαρίου 2015 at 15:15

  Τι να κάνουμε?
  Όποιος έχει το μαχαίρι τρώει το πεπόνι.
  Γερμανία είναι αυτή!
  Ας κάνουμε λίγη υπομονή.
  Θα έρθει και η σειρά της….
  Η Ιστορία διδάσκει πως στο τέλος……… την πληρώνουν πάντα οι Γερμανοί….
  Κάπως έτσι θα γίνει και τώρα…

   • MAKIS on 6 Ιανουαρίου 2015 at 18:30

   ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ.
   5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ. ΦΤΑΝΕΙ …. ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: