Σκληρή απάντηση στον κ. Παπαπαρίση από τον υποψήφιο βουλευτή Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ , Μάνθο Σαρρή.

Ο κ. Παπαπαρίσης, πρώην πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), λαύρος μέχρι πρότινος -υποτίθεται- κατά της πολιτικής Σαμαρά στις ΕΔ, έκανε την ανάγκη προθυμία και συνωστίστηκε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για να μην έρθει, όπως λέει ο ίδιος, ο …άθεος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία που, πάντα κατά τον ίδιο, έχει αντεθνικές θέσεις για τα Σκόπια, τη Θράκη, το Αιγαίο κ.λ.π, κ.λ.π.

Για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο κύριος Παπαπαρίσης απ΄ότι φαίνεται έκανε “γαργάρα” τις άγριες περικοπές που φτωχοποίησαν τη συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών των ΕΔ, τις διπλές περικοπές στους απόστρατους, που υποτίθεται ότι ο ίδιος εκπροσωπούσε, τον εμπαιγμό Σαμαρά σε ότι αφορά την απόφαση του ΣτΕ, τη διάλυση των μετοχικών ταμείων, τη συναίνεση του μνημονιακού μπλόκ στην κατάλυση κάθε έννοιας εθνικής κυριαρχίας από τους δανειστές και στη διάλυση της Άμυνας της χώρας.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο κ. Παπαπαρίσης αγνοεί παντελώς τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά μας θέματα όπως επίσης και για το γεγονός ότι είναι το μοναδικό κόμμα σε ολόκληρη την περίοδο της μεταπολίτευσης που έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για τις ΕΔ και την αμυντική βιομηχανία της χώρας. Για το γεγονός ότι ίδιος άλλα έλεγε και άλλα κάνει (αλλιώς το λέει ο λαός μας) είναι βέβαιο ότι θα τον κρίνουν οι συνάδελφοί του. Επίσης το τι γνωρίζει ή δεν γνωρίζει για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αφορούν τον ίδιο και μόνο. Οι απόψεις όμως ενός υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ που μας γυρίζουν στα πιο άγρια σκοτάδια της σύγχρονης ιστορίας μας, δυστυχώς μας αφορούν όλους.

Με πολύ μεγάλη ευκολία και χωρίς προσχήματα ο κ. Παπαπαρίσης πέταξε τις μάσκες και ανασύρει από τη ναφθαλίνη το “Πατρίς – Θρησκεία-Οικογένεια” της “γνωστής” κοπής που θυμίζει μελανές σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας.

Όφειλε ο ίδιος να γνωρίζει από πρώτο χέρι, ότι απόψεις σαν κι’ αυτές που σήμερα επικαλείται ότι τον ώθησαν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, είναι αυτές που μας έσυραν στις σύγχρονες εθνικές μας τραγωδίες και ότι πέρασαν πολλές δεκαετίες για να επουλωθούν οι πληγές που προκάλεσαν στο σώμα των ΕΔ της χώρας.

Μάνθος Σαρρής

Υποψήφιος Βουλευτής Θεσσαλίας

του ΣΥΡΙΖΑ


Αρέσει σε %d bloggers: