ΚΙΔΗΣΟ: Φασίζουσες συμπεριφορές

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών: Φασίζουσες συμπεριφορές

Απάντηση εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Λάρισας του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Αναλυτικά, η απάντηση έχει ως εξής:

«Οι αναφορές σε «ΚΟΔΗΣΟ» επιστρέφονται σε αυτούς που, με λεκτικές και φασίζουσες συμπεριφορές, επιτίθενται εναντίον του βασικού πυλώνα της δημοκρατίας μας, τα κόμματα και κατ’ επέκταση απαξιώνουν την ίδια τη δημοκρατία.

Το ξανακάνανε πρόσφατα, όταν προσπαθούσαν να ακυρώσουν πολιτικές διαδικασίες στη Λάρισα με μεθόδους αντισυγκεντρώσεων, που δεν τιμούν την ιστορία της Αριστεράς.

Η επανάληψη του λάθους προφανώς δεν είναι τυχαία.

Οι αναφορές σε «διαβρωμένους» αφορούν αποκλειστικά αυτούς που έχουν προσαρμόσει τη ρητορική τους σε σχέση με την εξουσία και πριν ακόμη την καταλάβουν, έχουν ήδη «παρατήσει» τα πρότυπα της Αργεντινής και της Βενεζουέλα και υποκλίνονται στην Μέρκελ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι »οι Γερμανοί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτό που θα μείνει στην μνήμη είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αντέδρασε στην επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στη Λάρισα ( η απάντηση ήρθε με την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου σε αυτή), αλλά δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία στην αντίστοιχη του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρα.

Ας αναρωτηθούν για την επιλεκτική λειτουργία των αντανακλαστικών τους…».

 


Αρέσει σε %d bloggers: