Η Ελένη Πολύζου με τους Ανεξάρτητους Ελληνες

Άλλη μια αντιμνημονιακή φίλη είναι υποψήφια στην Λάρισα και την παρακαλεσαμε να γράψει δυο πράγματα για τον εαυτό της ….

10900006_10205798790553851_5558342040945466344_o
Ονομάζομαι Ελένη Πολύζου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λάρισα. Τελείωσα το  Λύκειο στην Λάρισα και κατόπιν πέρασα στην Σχολή Οικονομικών – Λογιστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Λάρισας.

Έκτοτε έως και σήμερα διατηρώ Λογιστικό γραφείο παρέχοντας οικονομικές υπηρεσίες.

Τα τελευταία τρία έτη ασχολούμαι με τον εθελοντισμό συμμετέχοντας ως μέλος στο κίνημα Ενεργοί Πολίτες και προσφάτως συμμετέχω ως μέλος του Δ.Σ της Επιστημονικής Οργάνωσης Αλληλεγγύης Ευχή Ζωής, που ασχολείται με την προστασία του παιδιού και της οικογένειας.

Στις πιο κρίσιμες ίσως Εθνικές Εκλογές στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, στις εκλογές, που το πολιτικό διακύβευμα για εμένα, είναι το παρόν και το μέλλον της γενιάς μου…
Για όσους από εμάς, εξακολουθούν, σε πείσμα των σκληρών συνθηκών, να μάχονται εντός των πυλών, για αξιοπρεπή δουλειά και διαβίωση…
Και για όσους όμως, αναγκάζονται να διεκδικήσουν μακρυά από την Μνημονιακή Ελλάδα, το δικαίωμα στην Εργασία, στην Υγεία, στην Παιδεία, στην Επιστήμη, στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Για αυτή τη γενιά, Για την δική μας γενιά…οφείλω να δηλώσω παρούσα, οφείλω να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση του εκλογικού σώματος, των συμπολιτών μου, των ανθρώπων της γενιάς μου, των πολιτών, που μας συνδέουν όμοια προβλήματα, όμοιες ανησυχίες, κοινά όνειρα και κοινοί στόχοι..
ΖΗΤΩ με κάθε σεβασμό στο ύψιστο δικαίωμα όλων, που είναι η ψήφος μας, να στηρίξετε την συμμετοχή μου ως ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ) στην Εκλογική Περιφέρεια της Λάρισας.
Η στήριξη σας σημαίνει φωνή και δύναμη, για να διεκδικήσουμε ο,τι ανήκει στην δική μας γενιά και στην δική μας Ελλάδα.
Με εκτίμηση
Πολύζου Ελένη


Αρέσει σε %d bloggers: