“Βόμβα” Μεϊμαράκη: Η τρόικα μας εκβίαζε για εκλογές

meimarakis

«Οι δανειστές μας έδειχναν με τον τρόπο τους ότι ήμασταν μια αδύναμη κυβέρνηση και όπως έλεγαν έπρεπε να μπει ένα τέλος στην αβεβαιότητα» τόνισε στο σταθμό Παραπολιτικά ο κ.Μεϊμαράκης

Για τον εκβιασμό που δέχτηκε η κυβέρνηση από τους δανειστές προκειμένου να προχωρήσει σε εκλογές, μίλησε στην Ελλη Στάη και στο σταθμό Παραπολιτικά 90,1, ο Βαγγέλης Μεϊμεράκης.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ανέφερε πως «Οι δανειστές βλέποντας την αστάθεια και επειδή ήξεραν ότι αυτή ήταν η τελευταία φάση, έβαζαν όλο και περισσότερα θέματα στο τραπέζι και μας έδειχναν ότι

είμαστε μια κυβέρνηση αδύναμη, και κατά τη γνώμη τους έπρεπε να τελειώσει αυτή η αβεβαιότητα»., ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου “αν υπήρξε εκβιασμός από την πλευρά των εταίρων μας”, ο κ.Μεϊμαράκης απάντησε θετικά. «Εσείς το λέτε αυτό αλλά σαφέστατα έτσι ήταν».

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε για την ανάγκη προσέγγισης του μεσαίου χώρου από την πλευρά της παράταξής του.

«Η ΝΔ πρέπει να στραφεί στην πολιτική την οποία πάντα είχε και εξέφραζε τη μεσαία τάξη, την οποία δυστυχώς με το πρόγραμμα που μας επιβλήθηκε την πληγώσαμε πάρα πολύ και οφείλουμε να την ανατάξουμε».

Πηγή: thetoc.gr


Αρέσει σε %d bloggers: