Παραίτηση Λιαρόπουλου μετά τα σχόλια για Ντάισελμπλουμ

Δεκτή έκανε την παραίτηση του Λυκούργου Λιαρόπουλου από τη θέση του υπεύθυνου Υγείας, το Ποτάμι. Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

ευρωπαιστεςΑφορμή της παραίτησης του στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ και την συνάντηση του με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Ποτάμι:

«Το Ποτάμι έκανε δεκτή την παραίτηση του Λυκούργου Λιαρόπουλου από τη θέση του υπεύθυνου Υγείας. Ο Λυκούργος Λιαρόπουλος παραιτήθηκε αποδεχόμενος την ευθύνη του για άστοχες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, αναρτήσεις οι οποίες απέχουν από τον πολιτικό πολιτισμό του Κινήματος. Η οξύτητα αυτές τις κρίσιμες για την χώρα στιγμές, είναι αχρείαστη. Άλλωστε όπως φαίνεται και από τις

επίσημες ανακοινώσεις του, το Ποτάμι, θέλοντας να συμβάλει στην επίλυση των πολλών προβλημάτων της χώρας, έχει υιοθετήσει τον ρόλο της υπεύθυνης και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης».

Η ανάρτηση Λιαρόπουλου:

Σχόλιο: Ο Λιαροπουλος εσωκλείσει και φανερώνει την αδυναμία  πνευματικής και ηθικής ολοκλήρωσης της ελληνικής αστικήσ τάξης. Μια ολοκλήρωση που θα της επέτρεπε  να συγκροτήσει εθνικό σχέδιο και να πάψει να υπηρετεί ή να τρέχει πίσω από το Αγγλικό, το Γαλλικό, το Ρωσικό το αμερικανικό το Γερμανικό σχέδιο και κυρίως να  πλασάρει  το κενό της ως εκσυχρονισμό!


2 Σχόλια

  • Τάκης Μοίρας on 1 Φεβρουαρίου 2015 at 09:31

  Ένας μπουρδολόγος- φαφλατάς, γνήσιος εκπρόσωπος ενός συρφετού απο προσωπικότητες δέσμιες στα κελεύσματα των νταβατζήδων, των τραπεζιτών και διαφόρων σχεδίων απο εκπορεύονται απο «ξένα» κέντρα, εγκατέλειψε τον «ρού» του κινήματος,

  Αυτό συνέβηκε επειδή, σε μιά στιγμή κεραυνού εν κρανίω και παρασυρμένος απο τη μέθη των δημοσιεύσεων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που ‘ χει πλήξει σχεδόν το σύνολο του πολιτικού μας κόσμου δε μπόρεσε να συγκρατήσει την εκφορά λόγου και σκέψεων που είναι ευρέως διαδεδομένα σε όλο τον όγκο νερού που κυλά μέσα στο Ποτάμι.

  Τοιουτοτρόπως θα έπρεπε το μόρφωμα αυτό να πάρει με τη σειρά και να παραιτήσει κι άλλους ομοϊδεάτες, που είναι τόσοι πολλοί που θα φτάμε στο σημείο της κατάργησης του κινήματος απο το πολιτικό χάρτη. Επειδή ομως κάτι τέτοιο προφανώς δε πρόκειται να γίνει, ίσως το ρόλο αυτό αναλάβει κάποια στιγμή ο Ελληνικός Λαός, αν εμπεδώσει ό,τι «έφτασε η ώρα του…

  • Ισόνομος Πολίτης on 1 Φεβρουαρίου 2015 at 13:26

  Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω…
  Το να επιτιμά κανείς τον άσχετο Μπαρουφάκη θεωρείται τελικά μισέλληνας?
  Δηλαδή τι πρέπει να κάνει κανείς που δεν συμφωνεί και εξοργίζεται με τις επαναλαμβανόμενες και ασύμβατες επιστημονικά, πολιτικά και οικονομικά σαχαμπούχλες του κου Μπαρουφάκη?
  Απορώ πως το βλέπετε το πράγμα?
  Να κάνουν την εμφάνισή τους δηλαδή στα πεζοδρόμια της Αθήνας πρέπει οι πρώτοι νεκροί από την πείνα για να ξορκίσουμε τα φαινόμενα του τύπου Μπαρουφάκη?
  Σας φαίνονται υπερβολικά, αλλά τα πράγματα δεν πρέπει ποτέ να τα φτάσουμε στο ανέκδοτο του λαγού που περίμενε το λιοντάρι για να το γ…… Και όταν έφτασε το λιοντάρι εκεί και τον ρώτησε «τι» και «πως…..» απάντησε:
  Ε….ε….ε…..λέμε και καμια μαλακία για να περάσει η ώρα….
  Και πάλι εδώ η λαϊκή παροιμία έχει την τιμητική της:
  «Κάλλιο γαϊδουρόδενε……παρά……… γαϊδουρογύρευε….»

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: