Γερμάνική αθλιότητα! Κάνουν πλάκα με τον πόνο μας!

Βρετανικό… χιούμορ στην γερμανική τηλεόραση για την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γερμανική κρατική τηλεόραση προσπαθεί να διακωμωδήσει το σκηνικό σύγκρουσης Αθήνας – Βερολίνου. Ο Γερμανός παρουσιαστής σχολιάζει αρνητικά  κάθε τι ελληνικό καθώς και τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας παρουσιάζοντας το πρώτο ελληνικό κινητό με ονομασία «φέτα – Phone».

Φθάνει μάλιστα να  απευθύνεται στο μαντείο των Δελφών και ρωτά πότε η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα δάνειά της στην Γερμανία, με τον… μάντη να απαντά: «Στις 21 Μαρτίου 2739».

Μόλις η εκπομπή ξεκινάει βλέπουμε μία ορχήστρα και τον τραγουδιστή να τραγουδά στα ελληνικά «Θέλω να γίνω μπουφετζής».

«Καλησπέρα σας» λέει ο παρουσιαστής στα ελληνικά και συνεχίζει στα γερμανικά:

«Συνέβη κάτι ασύλληπτο αυτή την εβδομάδα: Οι Έλληνες παρά τις ρητές εντολές της Γερμανίας ψήφισαν Πρωθυπουργό τον αριστερό Τσίπρα. Απίστευτο. Ξέρετε τι συμβαίνει; Η Γερμανία χάνει τον έλεγχο της Ευρώπης. Οι Έλληνες χορεύουν και μας κοροϊδεύουν. Κάνουν ότι θέλουν».

1 Σχόλιο

  • Ανέκδοτο: Ένας Άγγλος, Γάλλος, Γερμανός και Έλληνας on 27 Φεβρουαρίου 2015 at 16:15

  Ανέκδοτο: Ένας Άγγλος, Γάλλος, Γερμανός και Έλληνας

  Πέφτει ένα αεροπλάνο και σώζονται ένας Άγγλος, ένας Γάλλος και ένας Γερμανός και ένας Έλληνας. Τους πιάνουν οι Ζουλού και τους στέλνουν στην λαιμητόμο για αποκεφαλισμό.

  Λίγο πριν από τον αποκεφαλισμό, ρώτησαν τον Αγγλο για την τελευταία του επιθυμία και αυτός ζήτησε ένα μπουκάλι ουίσκι. Του το πήγαν, το ήπιε και μισο-μεθυσμένος έβαλε το κεφάλι του στη λαιμητόμο. Για καλή του τύχη η λεπίδα σταμάτησε λίγα εκατοστά πριν από τον σβέρκο του και οι Ζουλού το θεώρησαν θεϊκή παρέμβαση και τον άφησαν να ζήσει.

  Σειρά πήρε ο Γάλλος. Τον ρώτησαν για την τελευταία του επιθυμία και αυτός ζήτησε ένα καλό γεύμα και ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί. Αφού έφαγε και ήπιε, έβαλε το κεφάλι του στην καρμανιόλα και ως εκ θαύματος η λεπίδα μπλόκαρε και πάλι. Οι Ζουλού, και πάλι το θεώρησαν ως σημάδι από τον Θεό και τον άφησαν να ζήσει.

  Στη συνέχεια οδηγήθηκε για εκτέλεση ο Γερμανός, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την τελευταία του επιθυμία τους είπε με αυστηρό ύφος:
  – Να επισκευάσετε αυτό το μηχάνημα!

  Πηγή: http://www.poly-gelio.gr/anekdoto-germanos-ellinas/

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: