Καμμένος: Θα ακολουθήσουν κι άλλοι τον Τζοχατζόπουλο

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε αποφασισμένος να ανοίξει τις υποθέσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων και να απονείμει δικαιοσύνη.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι που αφορούν στα εξοπλιστικά και θα υπάρξει απόλυτη διαφάνεια, καθώς πρέπει να σταματήσει να αιμορραγεί ο ελληνικός λαός.

Θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι, δεν πρόκειται να μείνει κανένας φάκελος κλειστός. Δεν πρόκειται να κρύψουμε τίποτα, θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι, θα υπάρξει απόλυτη διαφάνεια. Δεν μπορεί να αιμορραγεί ο ελληνικός λαός και εδώ κάποιοι να έχουν κάνει πάρτι με τους εξοπλισμούς. Ξεκάθαρα πράγματα. Αν κάποιες προμήθειες πρέπει να πάνε στον εισαγγελέα, θα πάνε».

Σχετικά με τα υποβρύχια και την περιβόητη σύμβαση που έχει υπογραφεί, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε πως χρειαζόμαστε τα υποβρύχια, αλλά θα αναζητηθεί η ευθύνη εκείνων ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο κατά εκατοντάδες εκατομμύρια.

«Θέλουμε τα υποβρύχια και τα έχουμε ανάγκη. Από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι επειδή θα πάρουμε τα υποβρύχια δεν θα αναζητήσουμε τις ευθύνες εκείνων που έκαναν το ελληνικό δημόσιο να χάσει εκατοντάδες εκατομμύρια. Βεβαίως δεν θα σταματήσουμε στον Τζοχατζόπυλο. Ο Τσοχατζόπουλος πλήρωσε για ότι έκανε, υπάρχουν και άλλοι. Καμία ασυλία, αυτό σας το διαβεβαιώνω», υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος.


Αρέσει σε %d bloggers: