Η ευρωζώνη δεν θα επιβιώσει πολιτικά από ένα #grexit

Παρακολουθούμε τα χτυπήματα  των  υπάλληλων  των τραπεζών κατά της δημοκρατίας.

garyfalloΗ Ευρωζώνη ως τραπεζικό τεχνοκρατικό club έχει κάνει  και πιθανόν θα κάνει όλες τις ενέργειες για να οδηγήσει την Ελλάδα σε πιστωτική ασφυξία και σε εσωτερική στάση πληρωμών.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται σε πολιτικό επίπεδο με το ευρώ είναι όλοι τους τραπεζικοί υπάλληλοι και θεωρούν ότι μέσω της απειλής σε βάρος των τραπεζικών συναλλαγών και του τραπεζικού συστήματος η Ελλάδα και οι Έλληνες θα γονατίσουν.

Στον αντίποδα η Ελλάδα προσπαθεί να δείξει ότι το θέμα είναι βαθιά πολιτικό και εμμένει στην πολιτική διάσταση του θέματος.

Μόλις βγεις λίγο από τους οικονομικούς όρους που μας κατακλύζουν, θα δεις ότι το θέμα είναι βαθιά πολιτικό και αφορά το αν οι τράπεζες θα γονατίσουν την δημοκρατία  και την εκλογική ετυμηγορία στην Ελλάδα και αν θα ελέγχουν την δημοκρατία στην Ευρώπη.

Ίσως οικονομικά η Ευρωζώνη να αντέχει ένα Grexit το οποίο θα προέλθει από μη συμμόρφωση της Ελλάδας στο Μνημόνιο.

Σίγουρα όμως πολιτικά οι Ευρωπαιοι και το project της ενωμένης  ευρωπης  δεν αντέχει ένα Grexit το όποιο θα ελάμβανε χωρά επειδή οι έφτυσαν κατάμουτρα την Ελληνική Δημοκρατία και τις εκλογικές αποφάσεις των ελλήνων.

Ένα τέτοιο grexit θα ισοδυναμούsε με πολιτική χρεοκοπία και θα πιστοποιούσε την απόλυτη κυριαρχία των τραπεζών  και της Γερμανιας επί των δημοκρατιών μας.

Ένα τέτοιο Grexit μπορεί να οδηγήσει σε διάλυση της ευρωζώνης  και για τα δεινά  φταίει η Γερμανία που μέσω του Χερ Σόιμπλε κατέστησε σαφές ότι δεν δέχεται την δημοκρατία.

Αν βγει η Ελλάδα από το ευρώ η ευρωζώνη δεν θα επιβιώσει  γυμνή όπως θα μείνει από την δημοκρατικό της φερετζέ

Πίσω από εμάς ήδη μπορούμε να δούμε τους Podemos και το SPexit και πιο πίσω  την Λεπεν, και για όλα αυτά  θα φταίει  και πάλι μια  Γερμανία που δεν σέβεται την Δημοκρατία ως  συνήθως!


Αρέσει σε %d bloggers: