Αυτοί που ζητούν «κωλοτούμπα» αντιλαμβάνονται ότι ζητούν την εθνική ήττα και ταπείνωση;

Είναι λυπηρό που δεν έχει  γίνει αντιληπτό ότι, αυτό που κάποιοι αποκαλούν κωλοτουμπα και αποζητούν να συμβει, αποτελεί εθνική ήττα και ταπείνωση της χώρας!

Αυτοί που ζητούν να γίνει κολωτουμπα,  ζητούν να ηττηθεί η Ελλάδα στην διαπραγμάτευση για να βρεθεί η Νέα κυβέρνηση ταπεινωμένη αναγκασμένη να δεχτεί το Μνημόνιο την ύφεση και την καταστροφή.

Είναι τραγικό που δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι πατριωτικό είναι να ζητούν και να να  κάνει κωλοτουμπα η €Ζωνη η Τρόικα και η Γερμανία


10 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • Ισόνομος Πολίτης on 9 Φεβρουαρίου 2015 at 22:07

  Εθνική ήττα και ταπείνωση είναι οι σωρευμένες «κατάντιες» των τελευταίων πενήντα χρόνων στα οικονομικά, στη διαφθορά, στην κακοδιοίκηση και στην υποτέλεια που εξοφλούνται σαν ακάλυπτες επιταγές από το 2010 και μετά…
  Εθνική ήττα και ταπείνωση είναι η χωρίς στόχο, πρόγραμμα και μπούσουλα αριστερο-αερετζίδικη κουλτούρα του «πρέπει». του «θέλω», του «ξελαρυγγίζομαι»…… αλλά δεν συμμετέχω.
  Δεν συμμετέχω στις κινητοποίηση και την απεργία του καταφρονημένου λούμπεν εργαζόμενου, γιατί μας χωρίζουν με αυτόν «επίπεδα» και στην τελική… εγώ την «βόλεψα».
  Εθνική ήττα και ταπείνωση είναι η χωρίς πολιτικό ήθος, ύφος, ιδεολογία και σκοπό, «περισυλλογή» όλων των ετερόκλητων πολιτικών που λάκισαν από έναν άλλο παραπλήσιο «χώρο».
  Ένα χώρο που κατέρρεε και δεν προσέφερε πλέον από ένα κάποιο σημείο και μετά, τα προσδοκόμενα προσωπικά ΟΦΕΛΗ.
  Εθνική ήττα και ταπείνωση είναι το να χειροτερεύσει η οικονομική κατάσταση και να υποβαθμιστεί περισσότερο το επίπεδο ζωής του απλού πολίτη του μόχθου και της καθημερινής αγωνίας.
  Εθνική ήττα και ταπείνωση είναι ο τυχοδιωκτισμός, ο δονκιχωτισμός και η μη επίγνωση των σημερινών διεθνών και ευρωπαϊκών συσχετισμών.
  Εν τέλει:
  Εθνική ήττα και ταπείνωση είναι όταν οι ενέργειες, οι αστοχίες και οι παραλήψεις σου, μπορεί να επιφέρουν ηθελημένα ή αθέλητα, πλήγματα ανεπανόρθωτα και μη επουλώσιμα στον κύριο κορμό της Χώρας και αυτό, από άγνοια ανικανότητα και πολιτικό χαζοεγωϊσμό…

  • nick on 9 Φεβρουαρίου 2015 at 22:12

  αφού λοιπόν δεν θέλετε κολοτούμπα τι το παιδεύετε με δηλώσεις και ξανά πάλι δηλώσεις
  βγείτε πείτε καθαρά δεν γουστάρουμε διαπραγμάτευση και συμβιβασμό, κόψτε τις συζητήσεις με την ΕΕ και τραβάτε τον δρόμο που έχετε επιλέξει να σας καμαρώσουμε όλοι
  και τότε να δούμε πόσους θα προλάβει να πάρει το ελικόπτερο
  αφού δεν γουστάρετε μνημόνιο γιατί μυξοκλαίτε που ο Σαμαράς πήρε δίμηνη παράταση κι όχι εξάμηνη, καλύτερα για εσας δεν είναι, η μηπως όχι, σας φέρνει σε δύσκολη θέση γιατί πρέπει τωρα να το ζητήσετε εσείς, σας χαλάει το θεατρικό
  αφού δεν γουστάρετε δράμι μνημόνιο γιατι ο μπαρουφάκης ορκίζετε πως κι ο ίδιος θα είχε πάρει το 70% των μέτρων του μνημονίου
  έτοιμοι για την υπερκολοτούμπα είστε αλλά όταν μπλέκεις με δημαγωγούς ,ψεύτες και φλώρους πρώην κνιτες το ατύχημα πάντα ελλοχεύει και έχει μεγάλες πιθανότητες

  • RYaN on 9 Φεβρουαρίου 2015 at 23:12

  Ηθική Ευφυΐα: Η Τακτική Του ΣΥΡΙΖΑ

  • RYaN on 10 Φεβρουαρίου 2015 at 00:32

  Δείτε κι αυτή την εντυπωσιακή αντίφαση:

  – Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη διαδικασία ανάγνωσης των Προγραμματικών Δηλώσεων στη Βουλή. link 1

  – Ομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πρέπει να υπάρξει νέο πρόγραμμα ανοικοδόμησης για την Ελλάδα». Τόνισε την ανάγκη αντικατάστασης του σχεδίου διάσωσης για την Ελλάδα, που εκπονήθηκε από την τρόικα, με ένα νέο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και ανοικοδόμησης. Η ομάδα απηύθυνε έκκληση προς την Ε.Ε. και τη νέα ελληνική κυβέρνηση να διαπραγματευτούν αυτό το νέο πρόγραμμα. link 2

   • nick on 10 Φεβρουαρίου 2015 at 08:32

   που την είδες την αντίφαση;
   ο Βενιζέλος λεει οτι πρέπει να υπάρξει υποχώρηση και συμβιβασμός και οι ξένοι θέλουν ένα νεο πρόγραμμα, δηλαδή μια νεα συμφωνία , ενα νεο μνημόνιο, αυτό σημαίνει συμβιβασμός
   γιατί πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό;

    • RYaN on 10 Φεβρουαρίου 2015 at 14:04

    Αυτό, και ακριβώς όπως το λες, είναι μια εξαιρετικά μεγάλη αντίφαση, για εμένα. Τώρα ποιοι είναι αυτοί που πνίγονται σε μια κουταλιά νερό δε γνωρίζω και δε με αφορά. Για εμένα και κάποιους άλλους είναι μία διαπίστωση μεγάλου όγκου, που δεν την έγραψα εδώ για να τη συζητήσω. Για την ακρίβεια, τίποτε από όσα γράφω εδώ μέσα δεν τα γράφω για να τα συζητήσω με όσους σχολιάζουν στο blog.
    Επειδή προτίθεμαι, σύντομα, να αλλάξω τρόπο επικοινωνίας με όσους θέλω να επικοινωνήσω, σας το αποκαλύπτω.

     • Ισόνομος Πολίτης on 10 Φεβρουαρίου 2015 at 18:38

     Αναλαμβάνεις κυβερνητικό πόστο?
     Να σε συγχαρούμε και να ευχηθούμε?
     Μακάρι!!
     Θα σε προτιμούσα από τον Μπαρουφάκη….ας πούμε!

      • RYaN on 10 Φεβρουαρίου 2015 at 21:58

      Ευτυχώς όχι, αγαπητέ. Δεν είχα και δεν έχω καμμία σχέση με την πολιτική σκηνή της χώρας. Το ίδιο και με κάθε άλλη δημόσια θέση ευθύνης.

      • Astrexas on 12 Φεβρουαρίου 2015 at 10:40

      Αποδειχτηκε οτι πραγματι ο Ραιαν θα ηταν μακρα πολυ καλυτερος απο τον Βαρουφακη..αφου θα μιλουσε συγκεκριμενα με νουμερα και οικονομικους δεικτες και οχι με εκθεση ιδεων στο εθρωγκρουπ.Θα εξηγουσε πως η αθλια Ελληνικη οικονομια θα μπορουσε να παραξει νεο πλουτο για αναδιανομη.
      Τι να περιμενεις απο ακαδημαικους που μαθαν σε παχυλους μισθους που νομιζουν οτι ολος ο κοσμος ειναι σαν τους φοιτητες τους που τους κοιτουν στα ματια?

  • Ισόνομος πολίτης on 10 Φεβρουαρίου 2015 at 08:25

  Ας μείνουμε σε μερικά σημεία στα οποία αν δεν κάνω λάθος αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Εύγγελος Βενιζέλου κατά τη διαδικασία της ανάγνωσης των Προγραμματικών Δηλώσεων στη Βουλή
  • Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ (ποιός να το περίμενε κι αυτό…χα ….χα….χα) ξεκίνησε επαφές και συζητήσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους χωρίς κανένα επεξεργασμένο σχέδιο και χωρίς κανένα μπούσουλα?
  • Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ,δεν έχει έρθει ακόμη σε επίσημη επαφή με το ΔΝΤ ?
  • Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την ρητορική της και τις περίεργες και άνευ ουσίας εμμονές της, έδωσε αφορμή στην ΕΚΤ για να αρνείται στο εξής να δέχεται τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου?
  • Το αντιλαμβάνονται άραγε οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ότι με τον τρόπο αυτό συν του γεγονότος της υστέρησης εσόδων και των υπερβολικών εξόδων του Δημοσίου προς τα ασφαλιστικά ταμεία , θα οδηγηθούμε τάχιστα σε οικονομικό κραχ?
  • Πως τελικά οι «φωστήρες» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οδηγήθηκαν στην πρόσληψη της συμβουλευτικής εταιρείας Lazard., την οποία είχανε κατηγορήσει και κατασυκοφαντήσει στο παρελθόν?
  Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά αρχίζουμε να προβληματιζόμαστε (αν και είναι ακόμη η αρχή).
  Ναι
  Κάθε αρχή και δύσκολη και κάθε η κυβέρνηση αυτή πρέπει να έχει την περίοδο χάριτος που φυσιολογικά και σε κάθε περίπτωση την δικαιούται.
  Καλόπιστα πάντα χωρίς να κατηγορούμε, κάνουμε εκ πείρας κάποιες επισημάνσεις που πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα για να μην φουντάρουμε όλοι με φόρα…… στα βαθιά.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: