Αυτό

image

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, κουβαλώντας το σώμα της βαριά τραυματισμένης από τη μνημονιακή βαρβαρότητα χώρας, στέλνει σαφές μήνυμα για τον τερματισμό της λιτότητας

Latuff via news247.gr


1 Σχόλιο

  • Ισόνομος πολίτης on 12 Φεβρουαρίου 2015 at 12:47

  H ασάφεια, οι αερολογίες και τα συναφή εντυπωσιακά, είναι το μεγάλο θέμα με την, ας την πούμε «αριστερά» αλλά και την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
  Στα λόγια και στις κινήσεις του πρωθυπουργού διαφαίνεται μια έπαρση ότι σύμπασα η ελληνική κοινωνία τον στηρίζει στην ενδεχόμενο ρήξη του με την Ευρώπη.
  Διάβασε φαίνεται για την υψηλή δημοσκοπική αποδοχή της νέας συγκυβέρνησης σε δισθεόρατα ποσοστά και τρελάθηκε. (Χα….χα…χα..χα)
  Συνειρμικά τα ποσοστά αυτά μας πάνε πίσω στο 2009 και στην αντίστοιχη επίσης τεράστια αποδοχή που είχε και τότε αμέσως μετά τις εκλογές του 2009, η κυβέρνηση του 44% του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον κ. Γιώργο Παπανδρέου.
  «Χαράς ευαγγέλια» τότε για το ΓΑΠ αλλά και για τον χειρότερο ever ΥΠΟΙΚ τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.
  Λέτε να χε@#@&^ από τη χαρά του τώρα και ο Βαρουφάκης?
  Διόλου απίθανο…
  Τα ζόρικα κ. Τσίπρα και κ. Βαρουφάκη τώρα αρχίζουν και καλό είναι, να αφήσετε πίσω την αλαζονεία και την έπαρση, γιατί σας περιμένουν ο Γολγοθάς των ευρωπαϊκών εξελίξεων και μια σωρεία δυσεπίλυτων εσωτερικών προβλημάτων.
  Το μόνο που είναι να προσέχετε για να μην γίνει η χαρά σας, η κατάληξη αρχαίας τραγωδίας.
  Θα χαιρόμουνα να πετύχετε τα καλύτερα για την Πατρίδα, αλλά:
  «Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει……»

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: