Καμμένος:»Ηθικό χρειαζόμαστε, λεφτά θα βρεθούν από τις δημεύσεις περιουσιών όσων έκλεψαν»

ImageΗ Εθνική Άμυνα δεν χρειάζεται πρώτα απ΄ όλα λεφτά αλλά ηθικό.Το οποίο μόνο οι άνθρωποι το διαθέτουν.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στην Κύπρο για το αν υπάρχουν λεφτά για να υποστηριχθεί το αμυντικό σύστημα Ελλάδας-Κύπρου, είπε :

“Ξέρετε πόσοι έχουν προσπαθήσει να με κάνουν να πω τη φράση «λεφτά υπάρχουν»; Ακούστε κάτι, η μεγαλύτερη συνισταμένη στην Εθνική Άμυνα είναι το ηθικό. Αυτός που παλεύει για να προστατεύσει την εθνική του

ακεραιότητα, την οικογένειά του, την πατρίδα του, αυτός που παλεύει για τη σημαία του, για αρχές και αξίες, είναι πολύ πιο ισχυρός από εκείνον που διαθέτει περισσότερα μέσα.

Το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, παρά την οικονομική κρίση, παρότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων επλήγησαν από την οικονομική κρίση. Γι’ αυτό το λόγο, η νέα κυβέρνηση προχώρησε στην άμεση δέσμευση για αποκατάσταση των αξιωματικών, υπαξιωματικών και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων”.

“Δεν χρειάζονται πάντα τεράστια κονδύλια. Αλλά και κάποια στιγμή θα εξοικονομηθούν και κονδύλια από αυτά που χρησιμοποίησαν εκείνοι που ο σκοπός τους δεν ήταν ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά ο προσωπικός πλουτισμός. Να ξέρετε ότι όλες αυτές οι υποθέσεις θα βγουν στον αέρα, θα δημευθούν αυτά τα χρήματα και θα πληρώσουν στην ποινική δικαιοσύνη”.


Αρέσει σε %d bloggers: