Την ανακοίνωση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου

Το γεγονός ότι από το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν διαψεύσει όσα ακούγονται περί της υποψηφιότητας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, εντείνουν τα σενάρια πως ο Έλληνας επίτροπος θα είναι ο «εκλεκτός» του Αλέξη Τσίπρα

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα προτείνει η κυβέρνηση θα περάσει και θα εγκριθεί μέσα από έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ή θα επιλεγεί η πιο γρήγορη λύση του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι το πρόσωπο που ακούγεται πιο έντονα τις τελευταίες ώρες. Η κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας πηγαίνει έως τώρα πίσω τις διαδικασίες, καθώς το Μέγαρο Μαξίμου έχει επικεντρώσει το βάρος του στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις.

Καλά πληροφορημένες πηγές γνωρίζουν, πάντως πως στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα στην Αριστερή Πτέρυγα του κόμματος θα επιθυμούσαν έναν υποψήφιο προερχόμενο από το χώρο της Αριστεράς.

Αυτό είναι κάτι το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ειπώθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που έγινε στην Κουμουνδούρου την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι τελευταίες πληροφορίες εξακολουθούν να αναφέρουν πως η ανακοίνωση του ονόματος δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

πηγη


Αρέσει σε %d bloggers: