Ποτάμι: Τρόλια, θα πληρώνεστε σε δραχμές! Ου να μου χαθείτε

Νίκος Ορφανός: Τρόλια, θα πληρώνεστε σε δραχμές!Σάλο έχει ξεσηκώσει στο Διαδίκτυο ένα «τιτίβισμα» του βουλευτή του Ποταμιού, Νίκου Ορφανού.

Ο Νίκος Ορφανός απευθύνθηκε στου χρήστες  του Twitter, λέγοντας πως «σε λίγες μέρες» θα…

πληρώνονται σε δραχμές!

«Τρόλια μ’ ακούτε; σε λίγες μέρες θα πλερωνόσαστε σε δραχμές! Ου να μου χαθείτε! χαχα» ήταν ακριβώς η έκφραση που χρησιμοποίησε ο βουλευτής του Ποταμιού, δεχόμενος εκ νέου «πυρά» για τους χαρακτηρισμούς του.

Την επόμενη μέρα, και αφού είχε ξεσηκωθεί πλήθος αντιδράσεων, ο Νίκος Ορφανός απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter.


1 Σχόλιο

    • talos4fight on 16 Φεβρουαρίου 2015 at 15:40

    Δραχμή και ξερό ψωμί, μπούρδα! Γιά δες το παραπάνω γράφημα του ΟΟΣΑ γιά την περίφημη ανάπτυξη της χώρας μέσα στο ευρώ, επί 16 συναπτά χρόνια, μόνο 4% και αυτά με το ζόρι. Ανάπτυξη-σύμφωνα με τον καπιταλισμό του οποίου είσαστε ένθερμος οπαδός-δεν γίνεται με μίζες γιά να υπάρχουν ολιγοπώλια και μονοπώλια, ούτε με την διάλυση των παραγωγικών τάξεων της κάθε χώρας, ούτε με εισαγωγές λεμονιών από την Αργεντινή ενώ τα δικά μας σαπίζουν στις χωματερές, ούτε με τις παπαριές περί πράσινης ανάπτυξης. Άντε και περαστικά σου. Άμα δεν σ’ αρέσει η δραχμή με την οποία σε ανάθρεψαν και σε σπούδασαν οι γονείς σου, ν’ αλλάξεις χώρα, μεγάλε, να πας στους φίλους σου τους Γερμανούς, να τους υπηρετείς.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: