Αλ. Τσίπρας: Σύμμαχος, συμπαραστάτης και κριτής μας ο ελληνικός λαός (video)

Διάγγελμα απήθυνε ο πρωθυπουργός στον ελληνικό λαό. «Η διαπραγμάτευση τώρα μπαίνει σε ένα νέο, πιο ουσιαστικό στάδιο μέχρι την οριστική συμφωνία μετάβασης από τη πολιτική των μνημονίων της καταστροφής στη πολιτική της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής» τόνισε

Στο διάγγελμα του ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι «χτες πετυχαμε στο τέλος τον βασικό μας σκοπό, πετύχαμε μια σημαντική διαπραγματευτική επιτυχία, αποτρέψαμε σχέδια τυφλών συντηρητικών δυνάμεων για ασφυξία της Ελλάδας στις 28 Φλεβάρη».  «Είναι μια συμφωνια που ακυρώνει στην πράξη την λιτότητα και τους

μηχανισμούς που την επιβάλουν» ανέφερε.

Τόνισε ότι «χτες κερδίσαμε μια μάχη όχι όμως και τον πολεμο, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «οι πραγματικές δυσκολίες είναι μπροστά μας» αλλά υπογράμμισε ότι με την χτεσινή συμφωνία «αποδείξαμε ότι η ευρώπη αποτελεί πεδία διαπραγμάτευσης».

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι «η χθεσινή μέρα είναι πιο σημαντική για την ευρώπη από ότι για την Ελλάδα».

Τέλος και στην αρχή και στο τέλος της ομιλίας του ευχαρίστησε την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που στάθηκαν στο πλευρό της κυβέρνησης και υπογράμμισε ότι «σύμμαχος συμπαραστάτης και κριτής της κυβέρνησης είναι ο ελληνικός λαός».

Ολόκληρο το διάγγελμα:


1 Σχόλιο

    • MAKIS on 21 Φεβρουαρίου 2015 at 21:13

    ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ , ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: