Π. Λαφαζάνης: «Καμία προεκλογική δέσμευση δεν εγκαταλείφθηκε»

«Οι κόκκινες γραμμές μας δεν θα παραβιαστούν. Γι αυτό άλλωστε χαρακτηρίζονται και κόκκινες» διαμηνύει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

p-lafazanis-kamia-proeklogiki-desmeusi-den-egkataleifthike

«Καμία προεκλογική δέσμευση δεν εγκαταλείφθηκε» διαμηνύει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Οι κόκκινες γραμμές μας δεν θα παραβιαστούν. Γι αυτό άλλωστε χαρακτηρίζονται και κόκκινες».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξη του στη Real News, απαντά στο ερώτημα περί τυχόν επανάληψης του «παραδείγματος» της Κύπρου, σε περίπτωση που οιεταίροι επιλέξουν τη ρήξη, αλλά και εάν η Κυβέρνηση έχει plan B.

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει δεύτερη Κύπρος

«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει δεύτερη Κύπρος του Νίκου Αναστασιάδη» λέει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Αν η Γερμανία κάνει τελικά επιλογές που εξωθούν σε ρήξη, τότε είναι η ίδια που θα υποστεί καταστρεπτικές συνέπειες. Τη Ρωμιοσύνη μην τη κλαις, όπως λέει και ο μεγάλος ποιητής μας».

Μιλά επίσης, για την αντίθεση του στην υποψηφιότητα Δημήτρη Αβραμόπουλου «η αντίθεση μου στην επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου δεν ήταν προσωπική, αλλά καθαρά πολιτική και πολιτικής ουσίας» και απαντά για ΔΕΗ, ΔΕΠΑ και σύμβαση για το Ελληνικό.

«ΔΕΗ και ΔΕΠΑ θα παραμείνουν υπό δημόσια ιδιοκτησία και διαχείριση και θα λειτουργούν με αναπτυξιακά και κοινωνικά κριτήρια» λέει.

Όσο για το Ελληνικό χαρακτηρίζει τη σύμβαση «σκανδαλώδη»: «Η σύμβαση για το Ελληνικό είναι σκανδαλώδης και έχει αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και για αυτό θα επανεξεταστεί» δηλώνει ο κ. Λαφαζάνης.

THE TOC


Αρέσει σε %d bloggers: