Ένας οργισμένος Τσίπρας: Παίρνετε 6.000 ευρώ και δεν μπορείτε να έχετε αυτοκίνητο;

Ένας οργισμένος Τσίπρας: Παίρνετε 6.000 ευρώ και δεν μπορείτε να έχετε αυτοκίνητο;Κεραυνούς έριξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας, μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του κόμματος, για τις συμπεριφορές βουλευτών και στελεχών του κόμματος, που φαίνεται να φλερτάρουν με τα παραδοσιακά προνόμια της διακυβέρνησης.
Μάλιστα πήρε προσωπικά την διαμαρτυρία βουλευτών την περασμένη εβδομάδα, για την απόφασή του να μην παίρνουν βουλευτικά αυτοκίνητα, σε μια συμβολική και ουσιαστική κίνηση να περιοριστούν τα προνόμια πολιτικού συστήματος.

«Ένιωσα άσχημα όταν έμαθα οτι σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας για τεχνικά θέματα, βουλευτές αντέδρασαν και διαφώνησαν με την οδηγία να μην παίρνουν αυτοκίνητα. Αντέδρασαν να δίνουν 300 και 400 ευρώ, όταν παίρνουν 6000 ευρω μισθό« σημείωσε με έκπληξη και φανερή ενόχληση ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Να μην γίνουμε σαν τους άλλους. Δεν ειναι λαϊκισμός, αλλά λεπτομέρειες, που θα κρίνουν εάν είμαστε ή δεν είμαστε σαν τους άλλους. Το πόσο θα μείνουμε στην εξουσία θα εξαρτηθεί και από τις συμπεριφορές μας στις θέσεις εξουσίας σημείωσε. Ερχόμαστε να ανατρέψουμε δομές και προνόμια», τόνισε ο κ. Τσιπρας.

Να προσέξουμε μήπως ο κίνδυνος του κυβερνητικού πλήξει και εμάς πρόσθεσε, επικαλούμενος τη μαρξιστική ρήση «τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο». Ζήτησε δε να υπάρχουν συμπεριφορές με κανόνες και προέτρεψε να εφαρμοστεί ο κώδικας δεοντολογίας που έχει αποφασιστεί από την κεντρική επιτροπή του κόμματος και να μην μπει στο συρτάρι.


1 Σχόλιο

    • Astrexas on 1 Μαρτίου 2015 at 20:54

    Eπικοινωνιακα τερτιπια χωρις το παραμικρο ιχνος φαντασιας ,χιλιοειπωμενες παπαριες της κακιας ωρας σε κακια ωρα για την πατριδα μονο ως κακογουστο αστειο μπορει να εκλειφθουν…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: