Επίθεση διαδηλώτριας εναντίον του Μάριο Ντράγκι (video)

Διεκόπη η συνέντευξη Τύπου Ντράγκι μετά από εισβολή διαδηλώτριας. ‘Κάτω η δικτατορία της ΕΚΤ’, φώναζε

Επίθεση διαδηλώτριας εναντίον του επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η συνέντευξη Τύπου. Δείτε σε βίντεο τις αντιδράσεις του κεντρικού τραπεζίτη

Επίθεση δέχτηκε ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι από γυναίκα 20 ετών, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα.

Η διαδηλώτρια, που κατάφερε να μπει στο κτίριο της ΕΚΤ, φώναξε “Τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ”, και πέταξε κομφετί στον Μάριο Ντράγκι.

Η συνέντευξη διεκόπη, ενώ άνδρες της ασφάλειας του κεντρικού τραπεζίτη έσπευσαν και συνέλαβαν τη γυναίκα. Ο κ. Ντράγκι έδειξε ξαφνιασμένος, ενώ η απευθείας μετάδοση της συνέντευξης Τύπου διεκόπη αυτομάτως από όλα τα κανάλια.

Σύμφωνα με τον Peter Spiegel των Financial Times, η διαμαρτυρόμενη ανέβηκε στο τραπέζι και ούρλιαξε “Βάλτε τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ”.

Λίγη ώρα αργότερα ο επικεφαλής της ΕΚΤ συνέχισε την συνέντευξη Τύπου, αφού πρώτα σκούπισε τα κομφετί που του είχε πετάξει η γυναίκα.


Αρέσει σε %d bloggers: