Το απίστευτο επεισόδιο με τον Απόστολο Γκλέτσο: «Ηλίθιε, να πας να φορέσεις φουστάνια» (video)

Το απίστευτο επεισόδιο με τον Απόστολο Γκλέτσο: «Ηλίθιε, να πας να φορέσεις φουστάνια» (video)

Θέμα της συζήτησης ήταν η κατάργηση του εξεταστικού

κέντρου της Πελασγίας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, όσο γι” αυτό που πυροδότησε την έξαλλη οργή του δημάρχου Στυλίδας ήταν ο χαρακτηρισμός «όνειδος» που χρησιμοποίησε γι” αυτόν ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σ. Πιλιτζίδης.

«Είπε για μένα όνειδος; Εγώ εκλέχτηκα με 68%, δεν με διόρισε κανένας» άρχισε να φωνάζει και -ακόμα πιο έξαλλος- συνέχισε: «Να πάει να φορέσει φουστάνια ο κύριος δεν ξέρω και πώς τον λένε…».

Η οργή του δημάρχου δεν καταλάγιαζε, αντιθέτως φούντωνε: «Τον καλώ στην πλατεία της Στυλίδος να τα βρούμε οι δυο μας να του πω εγώ ποιος είναι όνειδος! Ηλίθιε, ε ηλίθιε! Τι είναι αυτά που λες βλάκα, ε βλάκα!».

Οι παρουσιαστές προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν ζητώντας παράλληλα να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς, όμως ο Απ. Γκλέτσος είχε πάρει φόρα: «Δεν ανακαλώ τίποτα. Θα “ρθω τώρα και θα σε βρω στο σπίτι σου, περίμενε…».

Στο… ίδιο μήκος κύματος και χωρίς καθόλου να ηρεμεί, ο Απ. Γκλέτσος έκλεισε το τηλέφωνο με απειλές: Θα πάμε και στα δικαστήρια. Θα τον κάνω να αλλάξει πλανήτη τον ηλίθιο γιατί είναι ηλίθιος. Θα σε σκίσω ηλίθιε…»!


Αρέσει σε %d bloggers: