Αυτό που μας πληγώνει πιο πολύ από όλα!

Η κρίση μπορούσε να λήξει με δυο κινησεις

Αν οι εταίροι μας έβαζαν στην ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ και έκαναν μια δήλωση για εξασφαλισμένη ρευστότητα αύριο θα βγαίναμε στις αγορές. Σε μικρο χρονικό διάστημα θα περνούσαμε στην ανάπτυξη και θα άρχιζε η αποπληρωμή των δάνειων.

Όμως θέλουν απλά να μας γονατίσουν. Θελουν απολύσεις ύφεση, λουκέτα, μετανάστευση αφελληνισμό, ξεπουλήματα και νεοφιλελέ αντεργατικές μεταρρυθμίσεις.

Το χειρότερο όμως αυτό που μας πληγώνει πιο πολύ είναι ότι μέσα στην χώρα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να γονατίσουμε.

Θέλουν να συνθλίβει η προσπάθεια μας να να σηκώσουμε κεφάλι εναντίων της πάσης φύσεως διαπλοκής και παρακμής. θέλουν να μην αποτινάξουμε κανένα ζυγό ούτε να παλέψουμε για μια καλύτερη μέρα.
Υπαρχουν άνθρωποι που αντί να βάζουν πίεση στους εξω για μια δήλωση η για στήριξη βάζουν πίεση στο λαό μας με δημοσιεύματα που τον καλούν να υποταχθεί και να σκύψει το κεφάλι ταπεινωμένος.

θα μπορούσαμε να είμαστε ενωμένοι και να ζητούμε πολιτική δήλωση στήριξης από την ΕΕ. Θα  μπορούσαμε σε εθνική κλίμακα να αποδοκιμάσουμε στο Σοιμπλε τον Νταγκι και κάθε Ευρωπαίο που πιέζει τον λαό μας να πληρώσει κι άλλο την κρίση της ευρωζωνης.  ΝΑ τους αποδοκιμάσουμε για τον οικονομικό στραγγαλισμό που μας επιβάλουν τοσα  χρόνια ως κοινοί εκβιαστές. θα μπορούσαμε και  αυτό είναι που μας πληγώνει πιο πολύ από όλα


3 Σχόλια

  • talos4fight on 17 Απριλίου 2015 at 09:21

  Το σχέδιο τους είναι η Ελλάδα να παύσει να υπάρχει ως κράτος, ως νομική υπόσταση δηλ. Γιατί νομίζετε ότι επιμένουν στις κατασχέσεις ακινήτων και τους πληστηριασμούς; Μα είναι πολύ απλό: Θέλουν να βάλουν χέρι στην ελληνική γή, να γίνουν ιδιοκτήτες της ώστε να επεκτείνουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες. Θέλουν να εξοντώσουν τον γηγενή πληθυσμό, να αντικατασταθή από τους λαθρομετανάστες και η χώρα να διαμελισθεί σε ειδικές οικονομικές ζώνες. Θέλουν να πατήσουν πόδι στη Μεσόγειο γιά την εκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών μας. Ό,τι και να κάνει η ελληνική κυβένηση ως προς τις περίφημες μεταρρυθμίσεις ποτέ δεν θα είναι αρκετό. Είναι λάθος της κυβέρνησης μας, να πιστεύει ότι θα έλθουν σε κάποια συμφωνία με τα αρπακτικά. Είναι λάθος να χάνεται χρόνος με ανούσιες συζητήσεις και να καλλιεργούνται φρούδες ελπίδες στον λαό. Αντίθετα, η κυβέρνηση πρέπει να αρχίσει να εργάζεται προς την κατεύθυνση ανεξαρτητοποίησης της χώρας, όχι άλλοι συμβιβασμοί, όχι άλλες αυξήσεις φόρων, όχι άλλες υποχωρήσεις που πλήττουν το βιοτικό επίπεδο του λαού. Πετάξτε έξω όλους τους φυτευτούς που συνεχίζουν να κάθονται στις καρέκλες τους ανενόχλητοι και να εφαρμόζουν τους μνημονιακούς νόμους και αναδιοργανώστε το κράτος, τώρα! σταματήστε το τροπάρι της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς γιατί μόνον κακό κάνετε στον τόπο, δυσφημίζοντας τον. Το ποιοί είναι οι διεφθαρμένοι και ποιοί είναι αυτοί που πλούτισαν εις βάρος του δημοσίου, είναι γνωστόν τοις πάσι και οπωσδήποτε δεν είναι ο υδραυλικός της γειτονιάς που κρύβει κανένα πενηντάρι γιά να επιβιώσει. Σταματήστε αμέσως τις λίστες και όλα τα φαιδρά, που το μόνο που κατόρθωσαν είναι να αποσταθεροποιήσουν κοινωνικά και πολιτικά την χώρα και να την διασύρουν παγκοσμίως. Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπισθεί η φοροδιαφυγή, αθόρυβα και αποτελεσματικά. Καταργήστε όλους τους μνημονιακούς νόμους που έχουν στραγγαλίσει και ποινικοποιήσει τις οικονομικές δραστηριότητες . Δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις . Πέντε χρόνια καταλήστευσης και ύφεσης είναι πολλά.

   • nick on 17 Απριλίου 2015 at 11:35

   να τρως ελαφριά το βράδυ γιατί με βαρυστομαχιά βλέπεις εφιάλτες, το κακό είναι οτι συνεχίζεις να τους βλέπεις και στο ξύπνιο σου
   το οτι μπορεί οι τσιπροκαμένοι εκτός απο ψεκασμένοι να είναι και παντελώς ανίκανοι για την θέση που τους εμπιστευτήκατε δεν σου περνάει καθόλου απ το μυαλό

  • Astrexas on 17 Απριλίου 2015 at 13:39

  ..προς τι τα κλαματα????

  Η κυβερνηση εχει την αποδοχη του μεγαλυτερου μερους του λαου κοσμου…..Ολο μονο οι χουντες το εχουν…η μηπως αυτο ειναι το ζητουμενο?

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: