Προβάδισμα 10,4% για τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα 10,4% για τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση - Media

Διαφορά 10,4 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρίας Metrisi για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος». Αναλυτικά, πρώτος εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 34,6 και δεύτερη η Νέα Δημοκρατία με 24,2% . Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Ποτάμι με 5,5% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ

με 5,25%, οι ΑΝΕΛ με 4,9% και το ΠΑΣΟΚ με 3,1%.


2 Σχόλια

  • niko on 19 Απριλίου 2015 at 10:25

  »Ανύπαρκτη» η εταιρεία Metrisi,επομένως ό,τι και αν δημοσκοπεί είναι μπαρούφα και ο λόγος απλός :
  Στα μέλη του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγορας (ΣΕΔΕΑ) όπως τα διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του, δεν συμπεριλαμβάνεται η εν λόγω εταιρεία, γεγονός που στερεί κάθε αξιοπιστία από τις «μετρήσεις» της, αφού δεν διασφαλίζεται έστω η τήρηση κάποιων βασικών αρχών δεοντολογίας στη διεξαγωγή της έρευνας.

  Αναρωτιέμαι μάλιστα αν ανήκει στους γνωστούς θαμώνες του σάιτ και του antinews, Ισόνομο Πολίτη και nick .

  • niko on 19 Απριλίου 2015 at 12:07

  » Ποιά είναι όμως η εταιρεία αυτή που εμφανίστηκε ξαφνικά; Αν προσέξει κάποιος την ταυτότητα της εταιρείας διαπιστώνει πως πρόκειται για την VOTE ADD VALUE, η οποία σιγά σιγά αρχίζει να χρησιμοποιεί άλλο διακριτικό τίτλο.
  Το δημοσκοπικό παρελθόν της εταιρείας είναι σχεδόν ανύπαρκτο και η μεγάλη δημοσκοπική της «επιτυχία» ότι το 2012 εμφάνιζε το ΣΥΡΙΖΑ με 6,5 % και το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα.

  Αλλά η πραγματική επιτυχία είναι άλλη. Η εταιρεία αυτή υπήρξε ΜΚΟ η οποία πήρε από το ελληνικό Δημόσιο 7,5 εκατομμύρια ευρώ.
  Αυτή η Μη Κυβερνητική Οργάνωση που κατά περίπτωση εμφανίζεται και εταιρεία δημοσκοπήσεων με ίδιες διευθύνσεις και τηλέφωνα όπως έχει αποκαλύψει το HOT DOC, αποτελείται από μια ομάδα ατόμων που διέπρεψαν σε έργα όπως «ενσωμάτωση ανέργων στη Μολδαβία» και «οδικό δίκτυο στην Τανζανία»

  Τα μέλη της, ταυτόχρονα έχουν αλώσει κατά καιρούς τον κρατικό μηχανισμό και υπήρξαν επαγγελματίες σύμβουλοι Υπουργών και κυρίως του κυρίου Αρβανιτόπουλου.
  Πήρα άδειες φωτοβολταϊκών τα οποία στη συνέχεια πούλησαν σε μεγαλύτερες τιμές εξασφαλίζοντας μεγάλα εισοδήματα και φυσικά και δικαιολόγηση του Πόθεν Έσχες

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: