Η επανάσταση των τελειωμένων

Δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο άχαρη αντιπολίτευση από τη σημερινή. Όταν βλέπεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο να επιτίθενται στην κυβέρνηση, γίνεσαι αμέσως κυβερνητικός.

Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μοιάζουν να μην έχουν αντιληφθεί πως οι πολίτες καταδίκασαν τόσο το ότι οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία, όσο και τους χειρισμούς τους από εκεί και πέρα, με τα Μνημόνια και την υποταγή.

Αν κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ πιστεύουν πως το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη και γελοίοι τύποι σαν τον Λοβέρδο μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση, κάνουν μεγάλο λάθος· αυτοί είναι η καλύτερη

διαφήμιση για την σημερινή κυβέρνηση.

Λάθος κάνουν και κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δίνουν σημασία στους Μητσοτάκηδες, τους Λοβέρδους και τους Γεωργιάδηδες.

Θα έπρεπε να τους αφήνουν να ουρλιάζουν μόνοι τους. Έχουν πλάκα.

Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι εξελίξεις για τη χώρα μας αλλά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μετρήθηκαν και βρέθηκαν ανίκανοι και επικίνδυνοι. Κάποιοι μάλιστα κατηγορούν αυτά τα δυο κόμματα για προδοσία.

Ντιντήδες και τζιτζιφιόγκοι σαν τον Μητσοτάκη και τον Λοβέρδο ανήκουν στο παρελθόν.

Αυτοί ήταν «καλοί» για τα χρόνια της παντοδυναμίας των ΜΜΕ των ολιγαρχών, που μπορούσαν να τους παρουσιάζουν μάγκες, ενώ είναι φελλοί.

Τώρα πέφτουν όλοι μαζί.

Και δεν θα αργήσει η ώρα που θα φαγωθούνε μεταξύ τους.

Γιατί στο βάθος είναι η φυλακή.

Πηγή:pitsirikos.net


1 Σχόλιο

    • Ισόνομος Πολίτης on 25 Απριλίου 2015 at 20:10

    θα ήθελα να ήξερα αυτόν το αχαϊρευτο τον Νίκο Βούτση από ποιό ράφι τον ψωνίσανε οι συριζοΑΝΕΛήτες..
    Φατσικώς τουλάχιστον, δεν κάνει ούτε για κλητήρας πρωτοβάθμιου συνεταιρισμού……… υπό εκκαθάριση

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: