Έκραξαν τον Γεωργιάδη στην Κω (video)

ginaika2Διέλυσε τη Δημόσια Υγεία, στήριξε «με νύχια και με δόντια» το… success story του Σαμαρά, υπερθεμάτισε σε κάθε ευκαιρία για το μνημόνιο, «το καλύτερο κείμενο που υπέγραψε ποτέ η Ελλάδα». Συνέβαλε, δηλαδή, τα μέγιστα στην εξαθλίωση της ζωής εκατομμυρίων Ελλήνων.

Κι ενώ κανείς θα περίμενε να συνειδητοποιήσει επιτέλους τι προξένησε η ξενόδουλη στάση του στην Ελλάδα, ο… κύριος αυτός έχει το θράσος να πραγματοποιεί ομιλίες και διαλέξεις και να… κουνά το δάκτυλο στον ελληνικό λαό, γιατί εξέλεξε τη μόνη κυβέρνηση που – εδώ και πέντε χρόνια – τόλμησε να ορθώσει ανάστημα και να πει «όχι» στους ξένους δυνάστες της πατρίδας μας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο των παραπάνω, έδωσε ομιλία χθες, Σάββατο (25/04/2015) στη Νομαρχιακή της ΝΔ στην Κω, με θέμα «πού πάει η χώρα», όπως φρόντισε να ενημερώσει τους followers του στο Twitter.

Μια νεαρή γυναίκα – θύμα προφανώς των εγκληματικών μνημονιακών πολιτικών, τις οποίες ο γνωστός τηλεπωλητής βιβλίων χρόνια τώρα υπερασπίζεται – δεν άντεξε να ακούει τις… κινδυνολογικές κορώνες του.

Σηκώθηκε όρθια και απευθυνόμενη στον βουλευτή της ΝΔ τον κατηγόρησε ότι λέει ψέματα όλα αυτά τα χρόνια, επισημαίνοντάς του όσα «πέτυχαν» ο ίδιος και το κόμμα του, όσο βρίσκονταν στην εξουσία.

Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει, καθώς οι «φίλοι» του κ. Γεωργιάδη που βρίσκονταν στην αίθουσα φρόντισαν να την απομακρύνουν.

Όσο για τον κ. Γεωργιάδη;

Δήλωσε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήθελε να… προκαλέσει εντυπώσεις και να στρέψει τις κάμερες και τα ΜΜΕ προς αυτήν.

Αμετανόητος…!

www.newsbomb.gr


2 Σχόλια

  • nick on 27 Απριλίου 2015 at 08:32

  αυτός ο κυριος, ο Άδωνης Γεωργιάδης με το θάρρος που έχει να υπερασπίζεται τις απόψεις του έδωσε στην χώρα πλεονάσματα – αυτά τα «ανύπαρκτα και τοξικά», που χρησιμοποιεί τώρα ο Πάνος Τσίπρας για να κάνει μαγκιές κλανιές – και έβαλε την χώρα σε ανάπτυξη
  την πήραν οι καμένοι συριζαίοι με πλεόνασμα και ανάπτυξη και την έχουν οδηγήσει σε ελλείμματα και ύφεση
  μην πουλάτε άλλο σανο βρε, το μόνο που έχει καταφέρει η ανεκδιήγητη σύμπραξη ψεκασμένων συριζαίων είναι να έχουν ξεκοκαλίσει οτι αποθεματικό άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση να γίνουμε περίγελος του κόσμου να διώξει κάθε σκέψη για επένδυση να επαναφέρει με θόρυβο σενάρια κατάρρευσης και εξόδου από το ευρώ
  ο τουρισμός μειώνετε – εκτός από το Σουδαν και την Λιβύη – η ανεργία αυξάνετε τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται
  τα σημάδια διάλυσης είναι πολύ ορατά πλέον και σεις ακόμα πουλάτε σανό διαπραγμάτευσης στον κόσμο
  πουλάει δήθεν διαπραγμάτευση όταν από την πλέον χειρότερη θέση που ήταν ποτέ η οικονομία παρακαλάμε κάθε τόσο με τηλέφωνα και επιστολές για λίγο ρευστό για να μην βάλουμε λουκέτο σαν χώρα
  όταν όλη η κυβέρνηση έχει συμπεριφορά Μπαρουφάκη τι περιμένετε, καλό;
  οσο για την ψεκασμένη συριζαία που πήγε να κάνει θόρυβο, έφυγε απ οτι είδατε σε δευτερόλεπτα απ τον κόσμο, που είναι εκείνα τα παλιά μεγαλεία που ομάδες συριζαίων προπηλάκιζαν βουλευτές του πασοκ, μέχρι και πέτρες τους πέταγαν
  καταρρέετε συντροφοι ούτε σ αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά δεν είστε ικανοί πλέον

  • Ισόνομος πολίτης on 27 Απριλίου 2015 at 11:30

  Δυστυχώς από το 2008 και δώθε, περνάμε μια δύσκολη περίσταση που θα τραβήξει ακόμη μακρύτερα…..
  Σε αυτή την περίσταση, η χώρα έχει την ανάγκη της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ βοήθειας με δανεικά μετρητά.
  Δεν γίνεται αλλιώς.
  Την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απ ότι φαίνεται κανείς δεν θέλει να την συνδράμει (εννοείται από αυτούς που έχουν και μπορούν να βοηθήσουν)
  Και δεν θέλουν να την συνδράμουν για ΔΥΟ λόγους κυρίως:
  Ο πρώτος και κυριότερος είναι γιατί δεν την ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ. (Είναι γνωστά τα κατά καιρούς «αναθέματα» των συριζοΑΝΕΛητών ενάντια στα «μνημόνια», τις «τρόικες», στο ύψος και την νομιμότητα δανεικών ποσών που έλαβε η Ελλάδα, αλλά και επιπρόσθετα οι βερμπαλιστικές παροχές χωρίς αντίκρισμα, οι αναγκαίες αλλαγές πολιτικών προσανατολισμών κλπ….κλπ…κλπ)
  Ο δεύτερος λόγος είναι οι επόμενοι «συριζόπληκτοι» Podemos Ισπανίας,,Juntos Podemos Πορτογαλίας και ποιος να ξέρει τι….αργότερα θα σκάσει μύτη σε Ιταλία και πιθανόν Γαλλία..
  Θέλουν να στραγγαλίσουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας και αυτονόμησης στην Ευρώπη και αυτό θα το επιτύχουν με την υπόδειξη στους άλλους:
  • Προσέξατε και δείτε τι έπαθαν οι συριζοΑΝΕΛήτες μα τα ατυχή πειράμα τους στην Ελλάδα.
  • Καταρράκωσαν και πτώχευσαν τη χώρα τους μέχρι του βαθμού της διάλυσης
  • Θέλετε να συμβούν τα ίδια και σε εσάς?.
  Τα έλεγα αγαπητοί e – συνομιλητές και τα επαναλάμβανα πολύ καιρό πριν από τις καταραμένες εκλογές της 25/01/2015 και δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι επιβεβαιώνουμε…
  Δυστυχώς. ΄
  Όταν πας να αποτολμήσεις κάτι, μετράς πρώτα το μπόι σου τα μπράτσα σου, την μαγκιά σου και κοιτάς και τον εαυτό σου στον καθρέπτη.
  Η σύγχρονη πολιτική είναι πολύ μακριά από ιδεολογικοπολιτικά «θέλω»….και κοντύτερα οπωσδήποτε στο εφικτά «δύναμαι»…
  Όποιος πάει κόντρα σε αυτή την ΑΡΧΗ τότε καταστρέφεται…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: