Ο κόσμος αποθεώνει τον Βαρουφάκη (video)

varself
Ο Βαρουφάκης στην πορεία της Πρωτομαγιάς. Θερμή υποδοχή Βαρουφάκη στην Κλαυθμώνος. Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τη σημερινή ημέρα. Πορεία στην πλατεία Συντάγματος, πραγματοποίησαν το ΠΑΜΕ και η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Στην κεφαλή της πορείας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ βρέθηκε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Στο συλλαλητήριο έλαβαν μέρος επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, η περιφερειάχης Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ το «παρών» έδωσε και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος δήλωσε ότι «η εργατική τάξη είναι ζωντανή και αναδιοργανώνει τη φωνή της».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο υπ. Οικ. εμφανίστηκε με κόκκινο γαρύφαλλο στο πέτο, κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Από τη σημερινή πορεία:

Προηγουμένως σε δηλώσεις του από την πλατεία Κλαυθμώνος, ο Π. Λαφαζάνης δήλωσε ότι αγώνας και αντίσταση είναι το φετινό μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Σημείωσε, επίσης, ότι η Ελλάδα διαπραγματεύεται σκληρά, ο ελληνικός λαός υποστηρίζει την κυβέρνηση, η οποία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, και εκτίμησε ότι η διαπραγμάτευση θα έχει θετική έκβαση.

..


1 Σχόλιο

    • Παναγιωτιδης on 2 Μαΐου 2015 at 11:55

    αφου δεν βλεπουμε ψωμι και ουσια, ας δουμε θεαμα και αποθεωση

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: