Ένα νεφρό ή άλλο ζωτικό όργανο, ο καθένας για να μείνουμε στο ευρώ

21547485_eurozone.limghandler

Δώστε ένα νεφρό γιατί θα μας βγάλουν από το ευρώ θα γίνουμε Αφρικη και θα τα πάρουν και τα δυο

Πεπεισμένοι οι Ευρωπαίοι εταίροι ότι 8 στους 10 Έλληνες θέλουν να μείνουν «ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ » στο ευρώ, ζήτησαν απο την κυβέρνηση να υπογράψει συμφωνία με την οποία παραχωρείται οκειοθελως το ένα μας νεφρό και δείγμα νωτιαίου μυελού στην υπό σύσταση νέα ευρωπαικη τράπεζα μεταμοσχεύσεων που ιδρύεται με δότες αποκλειστικά Έλληνες.

Το όργανα μας θα  λειτουργήσουν ως εχέγγυα για την λήψη νέου δανείου και θα μεταφέρονται στην τράπεζα μεταμοσχεύσεων  μετά θάνατον, ώστε να χρησιμοποιηθούν  και να καλύψουν την αυξημενη ζήτηση για μεταμοσχεύσεις σε όλη την Ευρωζώνη και τον αναπτυγμένο κόσμο. Να σημειωθεί ότι μεχρι τώρα οι ανάγκες αυτές καλύπτοντας από τριτοκοσμικές χώρες εκτός ΕΕ και μαύρη αγορά σφαγμένων μεταναστών κάτι το οποίο θεωρειται πλέον ανεπίτρεπτο για την πολιτισμένη δύση.

Αντιπολίτευση: Να υπογράψει η κυβέρνηση την συμφωνία!

150424aΣύσσωμη η τρόικα εσωτερικού ΠΟΤΑΜΙ- ΠΑΣΟΚ- ΝΔ ζήτησαν από την κυβέρνηση να υπογράψει την συμφωνία για να  «Δώσουμε ένα νεφρό  τώρα γιατί θα μας βγάλουν από το ευρώ θα γίνουμε Αφρική και θα τα πάρουν και τα δυο.

Η  Ντορα Μπακογαννη σχολίασε πως η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση να μας οδηγήσει στην χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ. Ο γελοιογράφος Δημήτρης Χατζόπουλος σχολίασε ότι η Ελλάδα απομακρύνεται από την ΕΕ  προς την Αφρική και ότι σύντομα  για να πάμε στην ευρωπη θα  πρέπει πρώτα να μπαρκάρουμε  με τους άλλους Αφρικάνους για  Λαμπεντούζα!

Σημειώνεται ότι με την υπογραφή της συμφωνίας θα ανοίξει η χρηματοδότηση και θα ξεμπλοκάρει και η ποσοτική χαλάρωση, θα πέσουν τα Sprends και η ΕΚΤ θα αγοράσει μαζικά ελληνικά  ομόλογα.  Η Bild  εκτιμά ότι δίνοντας ένα νεφρό οι ελληνες κλειδώνουν την παραμονή στο ευρώ μεχρι την εξάλειψη τους. Παράλληλα η FAZ  τονίζει πως η Ελλάδα λόγω εγγύτητας ξαναβρίσκει την χαμένη ανταγωνιστικότητα της έναντι των χωρών της Β Αφρικης που ήταν μεχρι στιγμη οι βασικοί δότες οργάνων για Ευρωπαίους.

Οι θεσμοί συζητούν την πιθανότητα  οι ελληνες  να μην συμμετάσχουν μόνο «κατέθετες» οργάνων  στην τράπεζα μεταμοσχεύσεων αλλά να μπορούν να είναι και λήπτες μαζί με όλους τους άλλους Ευρωπαίους. Σύμφωνα με πληροφορίες  για να αποκτήσουν οι ελληνες την δυνατότητα η χώρα θα πρέπει να πάψει να αντιμετωπίζεται ως τριτοκοσμική από του τρεις  οίκους αξιολόγησης και να κατακτήσει εκ νέου το τριπλο: ΑΑΑ!

Οι μνημονικοί δημοσιογράφοι ζητούν από την κυβέρνηση να εξαλείψει τα ιδεολογικά της προσκόμματα και τις κόκκινες γραμμές της και να επιχειρήσει να μετάσχει και πάλι του σκληρού πυρήνα του ευρώ, ώστε και οι ελληνες να λαμβάνουν όργανα για μεταμόσχευση.

Προς το  παρόν το ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε να  θεσπιστούν εισοδηματικά κριτήρια πάνω από τα οποία θα είναι δυνατόν οι ελληνες να είναι λήπτες και κάτω από τα οποία θα υπάρχουν μόνο δότες.βΟι πρόβλεψη είναι αυτό το μετρό να επεκταθεί σε όλη την ΕΕ αν και το Ιμπλεμετεσιον   θα διεξαχθεί στην Ελλάδα  που είναι η πιο φιλοευρωπαϊκή χώρα σύμφωνα με  1000 ανθρώπους που ρωτήθηκαν από την  GPO που είχε παραγγελία απο το MEGA

Οι αντιδράσεις στο εσωτερικού περιορίζονται μόνο σε όσους γνωρίζουν ότι  τα νούμερα δεν βγαίνουν και θεωρούν ότι σύντομα θα υπαρξει αναγκη  για νέα μέτρα και  επέκταση της συμφωνίας και  σε άλλα ζωτικά όργανα.


Αρέσει σε %d bloggers: