Ο Λαγός της Χρυσής Αυγής απείλησε τη Λιάνα Κανέλλη

Θα σε δω στο Δικαστήριο, να δω πως θα φύγεις» της είπε

Φραστική απειλή από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό  δέχθηκε η Λιάνα Κανέλλη.

kaneli

Όπως είπε η βουλευτής του ΚΚΕ ο Λαγός την απείλησε έξω από την αίθουσα της Βουλής όπου συνεδρίαζε η Μόνιμη Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος και Λοιπών Δομών Εγκλεισμού.

Η Λιάνα Κανέλλη ανέφερε ότι ο Λαγός της είπε «θα σε δω στο Δικαστήριο, να δω πως θα φύγεις», ενώ ευχαρίστησε δύο βουλευτές, οι οποίοι ακούγοντας θόρυβο, βγήκαν από την αίθουσα και την στήριξαν.

Με απειλείς;», τον ρώτησε η κ. Κανέλλη. «Ναι σε απειλώ, τι θα πεις, ότι σου έδωσα κανένα χαστούκι; Να μου κάνεις και εμένα μήνυση», απάντησε ο Λαγός. «Μήνυση δεν έκανα ούτε στον Κασιδιάρη, θα κάνω σε εσένα;» ανταπάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Νωρίτερα κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος ο Γιάννης Λαγός αναφέρθηκε αρκετές φορές στην ιδιότητα του υπόδικου, καθώς μέχρι πρόσφατα ήταν προφυλακισμένος.

Η κ. Κανέλη επεσήμανε πως «δεν είμαστε όλοι εδώ μέσα με την ιδιότητα του υποδίκου» και εξήλθε από την αίθουσα. Όμως ο χρυσαυγίτης βουλευτής την ακολούθησε εκτός της αιθούσης στους διαδρόμους της Βουλής, όπου και εκτοξεύτηκαν οι απειλές εναντίον της.


Αρέσει σε %d bloggers: