Οι καθαρίστριες δικαιώθηκαν, Η ΕΡΤ άνοιξε και μόνο οι στρατιωτικοί ακόμη περιμένουν!

085db426d6c8a645d724f4d52b147e75_L-612x300Δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στο θέμα του συνταξιοδοτικού των Στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας ειδικότερα στους 1990-92  που φτάνουν  πλέον σε ηλικίες συνταξιοδότησης. Και αυτό  παρά τις ισχυροτατες δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο θέμα.

Κάνεις τους δεν ξέχασε ότι η συγκεκριμένη δέσμευση  ΘΑ  ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ όμως επαναλάβανε μονότονα η επιτροπή άμυνας της  τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης στις συναντήσεις της με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών. Πιο συγκεκριμένα με την ΠΟΕΣ τελευταια φορά συναντήθηκαν τότε οι βουλευτές Δρίτσας , Βαρεμένος και Αυλωνίτου  οι οποίοι απόρησαν με τη χρόνια καθυστέρηση της αποκατάστασης της εν λόγω αδικίας από τους μνημονιακούς…

Καμιά φορά αισθάνεται κανείς πως είναι κρίμα βεβαίως που οι στρατιωτικοί δεν εμπλέκονται με τα πολιτικά και δεν έχουν τον τρόπο να αποκτήσουν την  βαρύνουσα πολιτική Δύναμη των καθαριστριών και και την βαρύτητα  ή την υποστήριξη των δημοσιογράφων της  ΕΡΤ…!

Δεν μπορουν να αγωνιστούν έξω από ένα υπουργείο κατά του μνημονίου και να δώσουν έτσι συμβολική  χροιά στο αίτημα τους ή να διαμαρτυρηθούν  ώστε να βρεθούν 2-3 ή δέκα  βουλευτές να τους στηρίξουν στο αγώνα τους και να πανηγυρίζουν για την δικαίωση τους  δακρυσμένοι…

Μόνιμα παρατημένοι σιωπηλοί και μονιμα αδικημένοι και κακοπληρωμένοι στρατιωτικοί. Τα αποπαίδια της μεταπολίτευσης μα πάντα πρώτοι όπου τους ζητησε η πατριδα!

  πάντα γελαστοί και γελασμένοι.


Αρέσει σε %d bloggers: