Βόλος: 8χρονο κοριτσάκι σκοτώθηκε πέφτοντας απο άμαξα!

nosokomeio-volou

 Μια απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει από το μεσημέρι τα Λεχώνια. Ένα 8χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του, όταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ βρίσκονταν πάνω  σε μια άμαξα τα άλογα ξαφνικά αφήνιασαν με αποτέλεσμα  να ανατραπεί και το κοριτσάκι να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να εκπνεύσει ακαριαία.

Το άτυχο κοριτσάκι βρίσκονταν στην άμαξα μαζί με τον πατέρα της. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα άλογα αφήνιασαν και ο πατέρας προσπάθησε να τα συνεφέρει τραβώντας τα γκέμια. Δεν τα κατάφερε όμως , με αποτέλεσμα η άμαξα να ανατραπεί. Το κοριτσάκι βρέθηκε στο έδαφος με χτυπημένο το κεφάλι, ενώ τα άλογα ποδοπάτησαν και τον  πατέρα.

Ο θάνατος της μικρής ήταν ακαριαίος, καθώς το χτύπημα στο κεφάλι ήταν πολύ δυνατό. Οι γιατροί του νοσοκομείου, που μεταφέρθηκε η άτυχη 8χρονη, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.
Οι σκηνές που ακολούθησαν στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά τη μεταφορά του κοριτσιού με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ήταν τραγικές. Ο πατέρας δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει συμβεί, ενώ σοκαρισμένοι προσέρχονταν και οι συγγενείς.

Ο πατέρας της 8χρονης είναι πολύ γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία του Βόλου και διατηρεί γυμναστήριο στην Αγριά.

Πηγή: thessaliatv.gr


Αρέσει σε %d bloggers: