Όσους διώχνει ο Λαός ως μνημονιακούς θα επιστρέφουν via ΣΥΡΙΖΑ;

H επιλογη Παναριτη για το ΔΝΤ και άλλων σε διάφορες θέσεις έρχεται σε πλήρη κόντρα με την λαϊκή ετυμηγορία που έστειλε πάρα πολύ κόσμο σπίτι του -για την στάση ή τον ρόλο που είχε στο 5ετη αγώνα κατά του Μνημονίου.

Κι όμως τον βλέπει να επιστρέφει!

Δυσφορία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, έχει προκαλέσει η επιλογή της κ. Παναρίτη για την θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στην θέση του Θάνου Κατσάμπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διαδικασία επιλογής της κυρίας Παναρίτη υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια για την επιλογή του κ. Βαρουφάκη. Μάλιστα ο κ. Τσακαλώτος καταψήφισε την κα. Παναρίτη, ενώ ο κ. Δραγασάκης «έριξε» λευκό. Αντίθετα, οι κ.κ. Βαρουφάκης και Σταθάκης έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της.

Ωστόσο, δυο ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η Σοφία Σακοράφα και ο Δημήτρης Παπαδημούλης εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεσή τους προς την συγκεκριμένη επιλογή, μέσω μηνυμάτων τους στο Twitter.

 


1 Σχόλιο

  • Ισόνομος Πολίτης on 30 Μαΐου 2015 at 15:55

  Ο Θάνος Κατσάμπας υπέβαλε την παραίτηση του στον ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας Μπαρουφάκη, γιατί εκείνος σκοπίμως τον αγνόησε κατά την επίσκεψη του στην έδρα του Δ.Ν.Τ. στις αρχές Απριλίου
  Παραίτηση για λόγους ήθους και ευθιξίας σε ποιόν?
  Στον κ. Μπαρουφάκη!!!
  Μάλιστα κύριοι!!
  Ο άνθρωπος που κάποτε παθιαζότανε υπέρ ΠΑΣΟΚ και… έκτοτε κράτησε τη ζωή του….. «γλείφοντας κατά κόρον άνιπτους πόδας….»
  Τέτοιοι άνθρωποι «Μπαρουφάκηδες» είναι αρκετοί σήμερα στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
  Όταν όμως το χοντρό και μεγάλο «αγγούρι» έφτασε μερικά χιλιοστά…… να μη πω που, (τότε για την δόση των 750 εκατ. δολαρίων προς το Δ.Ν.Τ την 7η Μαίου), ήτανε ο εξαναγκασθείς σε παραίτηση κ. Θάνος Κατσάμπας που υπέδειξε στα «βούρλα,» τι να κάνουν με τον ξεχασμένο τον λογαριασμό «έκτακτης ανάγκης» στο Δ.ΝΤ.
  Το έκανε από λόγους πατριωτισμού, τη στιγμή που θα μπορούσε………… να σφυρίζει αδιάφορα.
  Έτσι εκπληρώθηκε η υποχρέωση…..και γλυτώσαμε από το «πιστωτικό γεγονός»….
  Και τώρα στη θέση αυτού του ενάρετου άνδρα, μετά φανών και λαμπάδων «δια χειρός Μπαρουφάκη,λ» η κυρία Παναρίτη…..
  Να την χαιρόσαστε συριζο ΑΝΕΛήτες μου!!!!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: