Τέλος ο φαβοριτισμός! Ετοιμάζει επιστολή παραίτησης η Παναρίτη

Τέλος η Παναρίτη από το ΔΝΤ -Ετοιμάζει επιστολή παραίτησης

Το βασικό προσόν της κ. Παναριτη είναι η εύνοια του Γιανη.

Δύσκολα θα υπάρξουν αποφάσεις απούσας της κοινωνίας πλέον η οποία -στην περίπτωση της Παναριτη- διεκδίκησε να έχει γνώμη!

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε και τον εσωκομματικό πόλεμο που ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτησή της ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, η Ελενα Παναρίτη αναμένεται να παραιτηθεί.

Συγκεκριμένα, μέσα στην ημέρα θα ζητήσει με επιστολή την ανάκληση της τοποθέτησής της στη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Σύμφωνα με το in.gr που επικαλείται πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, η σχετική ανακοίνωση θα κοινοποιηθεί στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και δεν θα δημοσιοποιηθεί από την κυβέρνηση, αλλά από την ίδια την κ. Παναρίτη.

Όλα δείχνουν ότι η συνεργάτις του κ. Βαρουφάκη αποφάσισε να διευκολύνει τον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος επικρίθηκε και στοχοποιήθηκε για την επιλογή του αυτή. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι αν και η κ. Παναρίτη θα αναχωρούσε για την Ουάσιγκτον την Τετάρτη για την εγκατάστασή της στην έδρα του ΔΝΤ, πλέον έχει ακυρώσει τη μετάβασή της εκεί.


Αρέσει σε %d bloggers: