Ανακοίνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για άρθρο μέλους του ΚΚΕ!

Ανακοίνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ  Λάρισας για άρθρο μέλους του ΚΚΕ περί “ναρκω-φεστιβάλ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ” στην εφημερίδα Ελευθερία.νεολαια ΣΥΡΙΖΑ

  Το ζήτημα των ναρκωτικών ουσιών είναι ένα πολυσύνθετο και διαχρονικό πρόβλημα της κοινωνίας και πολύ περισσότερο των νέων ανθρώπων. Είναι 

γεγονός πως οι καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων ετών που οδήγησαν χιλιάδες συμπολιτών μας στα αδιέξοδα,τη φτώχια και την εξαθλίωση συνέβαλαν στο να διογκωθεί το πρόβλημα της χρήσης των ναρκωτικών. Ταυτόχρονα η διαρκής απαξίωση των δημόσιων υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής πρόληψης και φροντίδας αλλά και των μονάδων κοινωνικής επανένταξης, γιγάντωσαν τα αδιέξοδα των εξαρτημένων συνανθρώπων μας, φέρνοντας τους αντιμέτωπους με τοξικά αδιέξοδα και εμπόδια στην προσπάθεια απεξάρτησης και επανένταξης τους στη κοινωνία.
  Για την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πάγια θέση μας ήταν και είναι οι χρήστες να μην αντιμετωπίζονται σαν εγκληματίες και σε αυτή την θέση δεν κάνουμε πίσω. Εάν το ΚΚΕ νομίζει ότι μπορεί να λανσάρει την αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρητορική του και σε αυτό το θέμα, λυπούμαστε αλλά δεν θα πάρουμε. Αντίθετα σας καλούμε να συστρατευτούμε όλοι σε κοινό μέτωπο μαζί με όλες τις δυνάμεις που αγωνίζονται για την υπεράσπιση του κόσμου της εργασίας και να αγωνιστούμε ενάντια σε κάθε μορφή εξαθλίωσης των ζωών μας».

Υ.Γ. θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την παρασκευή 5/6 στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ΑΝΟΙΧΤΗ συνέλευση για όλους στο κτήριο της βιοχημείας για τη διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας


Αρέσει σε %d bloggers: