Λαπαβίτσας: Τα παραμύθια να τελειώσουν και να ειπωθεί η αλήθεια

Λαπαβίτσας: Τα παραμύθια να τελειώσουν και να ειπωθεί η αλήθεια

Την προκήρυξη νέων εθνικών εκλογών σε περίπτωση που οι δανειστές κρατήσουν άτεγκτη στάση,προκειμένου να λάβει η κυβέρνηση τη λαϊκή νομιμοποίηση για να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, προκρίνει μιλώντας στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας.

«Εάν οι δανειστές αποδειχτούν ανελαστικοί και σκληροί, το είχα πει και παλαιότερα, τότε θα χρειαστεί να πάρουμε μία νέα λαϊκή

εντολή, γιατί κανείς δεν έχει εντολή για να κάνει μεγάλες, ριζοσπαστικές κινήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λαπαβίτσας χαρακτήρισε αναμενόμενη τη στάση και τις προτάσεις των δανειστών ενώ εκτίμησε ότι υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ Αθήνας και δανειστών που δεν είναι εύκολο να γεφυρωθεί.

Ακόμη, υπογράμμισε πως «τα παραμύθια πρέπει να τελειώσουν και να ειπωθεί η αλήθεια στον ελληνικό λαό. Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων»

tribune.gr

2 Σχόλια

    • MAKIS on 4 Ιουνίου 2015 at 22:44

    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ( ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΛΠ ) 900.000.000€. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΚΑΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΡΑ ΤΟ »ΣΧΕΔΙΟ» ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.

    • nick on 5 Ιουνίου 2015 at 12:38

    μπορεί να βαρέσαμε πτώχευση, να γίναμε Ζιμπάμπουε αλλά είμαστε τίγκα στην αξιοπρέπεια και το συριζεϊκο παραμύθι
    Ζάμπια, Ζιμπάμπουε, Σουδάν, Σομαλία, Ελλάδα, όλοι οι ξεβράκωτοι «επαναστάτες» παρόντες, είναι κι αυτή η στροφή 360 μοιρες που τους μπερδεύει

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: