Έκραξαν την Διαμαντοπουλου στα Χανιά

rp_Άννα-Διαμαντοπούλου-290x247.jpgΈνταση αποψε στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση για την παιδεία, με ομιλήτρια μεταξύ άλλων, την πρώην υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου.

Ομάδα νεαρών διαδηλωτών που είχαν πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας προς το χώρο της εκδήλωσης, αντιδρώντας στην την πραγματοποίηση της, μπήκαν στο εσωτερικό του πνευματικού κέντρου, αναρτώντας εν μέσω έντονων

αντεγκλήσεων, πανό στην αίθουσα της εκδήλωσης, η οποία τελικά αναβλήθηκε.

Η εκδήλωση είχε προγραμματισθεί για τις 8 το βράδυ, αλλά νωρίτερα φοιτητές και φορείς απο τον χώρο της αριστεράς, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και πορεία μέχρι το Πνευματικό Κέντρο.

Κάποια στιγμή, και πριν την έναρξη της εκδήλωσης, οι διαδηλωτές μπήκαν μέσα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, φωνάζοντας συνθήματα κατά των ομιλητών, ενώ ακολούθησε ένταση με προφορικούς διαπληκτισμούς με φοιτητές της ΔΑΠ, αλλά και με εκπροσώπους φορέων.

Τελικά, όπως ανακοινώθηκε η  εκδήλωση που είχε οργανώσει η Επιτροπή Χανίων της πρωτοβουλίας «Παιδεία 2015». εκδήλωση ματαιώθηκε,

Πηγή φωτό:flashnews.gr


1 Σχόλιο

    • nick on 5 Ιουνίου 2015 at 12:38

    αυτοι είναι τα ηλίθια φασιστόμουτρα που παριστάνουν τους «δημοκράτες»

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: