Όταν ο ευρωβουλευτής κατηγορεί την χώρα του, τότε ο Ευρωπαϊσμός μοιάζει με προδοσία! (video)

φώτο αρχείου από παλαιότερη γενιά ευρωπαϊστών

Δυστυχώς ή ευτυχώς  η κενότητα των ντόπιων ευρωπαϊστών και η αδυναμία τους να βρουν επιχειρήματα υπέρ της Ευρωπαϊκής  Ένωσης τους οδηγεί στο να κατηγορήσουν και υποτιμήσουν την Ελλάδα  ώστε  να αναδείξουν την ανωτεροτητα του ευρωπαϊκού και τελικά τον εκσυγχρονιστικό στόχο της συμμετοχής μας στην ΕΕ. Προφανώς δεν έχουν καμιά ελπίδα να αποφύγουν την χλεύη της ιστορίας

Το σχήμα αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ελεγχόμενα ΜΜΕ και χωρίς αυτά ο Ευρωπαϊσμός  μοιάζει με προδοσία.  Καλή συνέχεια… !

Η Μαρία Σπυράκη  επέλεξε να καταγγέλλει στο ευρωκοινοβούλιο τον Π. Λαφαζάνη και την Ελληνική κυβέρνηση  ότι έχει ακραία αριστερή δικαιολογία και φλερτάρει με την Ρωσία και καλεί την Ευρώπη να τιμωρήσει την κυβέρνηση.

«Κατήγγειλα την ελληνική κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Ενέργειας Π. Λαφαζάνη με παρέμβασή μου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τόνισα ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν υιοθετεί βασικές παραμέτρους της στρατηγικής για την ενιαία αγορά ενέργειας, όπως η μερική αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, και η αύξηση της συμμετοχής ιδιωτών μέσω των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.»


Αρέσει σε %d bloggers: