Η Ντόρα βλέπει Τσιπρα και τραβάει το χαλί του Σαμαρα

Ντορα Τσιπρας
Μεγαλόπρεπες άδειασμα επιφύλαξε η Ντορα Μπακογιαννη καθώς ζητησε και είδε τον πρωθυπουργό Αλ Τσιπρα  στις καθιερωμένες ενημερώσεις του δευτέρου προς τους Αρχηγούς των κομμάτων. Λειτουργώντας ως αρχηγός η κ. Μπακογιαννη πήγε να ενημερωθεί -όπως έπραξαν οι κ Θεωδωρακης και Γεννηματά-  και να ενημερώσει ακολούθως την ΝΔ καλύπτοντας τα  κενά που ομολογούμενος αφήνει ο Σαμαράς. Το γεγονός βεβαίως  και προκαλεσε την οργή του δεύτερου που βλέπει  να του τραβούν  το χαλί κάτω από τα πόδια του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ο Αντώνης Σαμαράς με τη Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρόεδρος της Ν.Δ. της είπε: «Έπρεπε να με είχατε καλέσει πριν πάτε, και όχι αφού πήγατε».

Τη διαρροή της συνομιλίας έκανε η Ν.Δ., στην οποία απάντησε, λίγη ώρα αργότερα, η Ντόρα Μπακογιάννη, δίνοντας στη δημοσιότητα τη δική της απάντηση στον Α.Σαμαρά: «Αυτή την στιγμή, δεν είναι για να συζητάμε τα προσωπικά μας. Θεώρησα ότι είναι υποχρέωσή μου να σε ενημερώσω για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, μετά την συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό».


Αρέσει σε %d bloggers: