Διαδηλώνουν στο Συνταγμα υπέρ των δανειστών, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Μέρκελ και προειδοποιούν!

inner

Με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» η κοινότητα που δραστηριοποιείται στο FACEBOOK από το 2012  προγραμματίζει  για σήμερα Πέμπτη στις 19:30 το απόγευμα μια ακόμη Διαδήλωση στο Σύνταγμα. Μια κινητοποίηση  η οποία βάζει πίεση στην ελληνική κυβέρνηση την οποία οι διοργανωτές προειδοποιούν ότι «…δεν γίνεται να παραμείνουμε βωβοί θεατές».

Σχετικό άρθρο: Γραφικοί ευρωπαϊστές σήκωσαν τις σημαίες τους στο Σύνταγμα (εικόνες)

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.
Οι διοργανωτές  της εκδηλώσεις που προγραμματίζεται μέσω   facebook, με τη σχετική σελίδα να μετρά μόλις 954 like γράφουν εξέδωσαν μια ανακοίνωση που δεν  υπάρχει ούτε μια λέξη κριτικής προς τους θεσμούς για την λιτότητα τις τράπεζες, το ΔΝΤ, της ΕΚΤ και την κ. Μέρκελ.

Η ανακοίνωση

Η συγκέντρωση αγωνίας και διαμαρτυρίας, μερικές μέρες (ή και ώρες) πριν φθάσει στο αποτέλεσμα η διαπραγμάτευση ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και την Ε.Ε., θα γίνει σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου, 7:30 το απόγευμα, στο Σύνταγμα.
Η συγκέντρωση στόχο έχει να καταθέσει την αγωνία και διαμαρτυρία μίας μεγάλης μερίδας πολιτών, για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης. Αγωνία για την κατάληξη και διαμαρτυρία για την αποσπασματική και ελλιπή ενημέρωση.
Στόχος μας επίσης είναι να διατρανώσουμε την προσήλωσή μας στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την προστασία των κατακτήσεων δύο γενεών.
Η συγκέντρωση καλείται διαδικτυακά, από μικρή ομάδα πρωτοβουλίας. Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους τους πολίτες του Λεκανοπεδίου. Περιμένουμε όλους, χωρίς πανό, χωρίς σημαίες, χωρίς συνθήματα, ειρηνικά να γεμίσουν το Σύνταγμα. Προτείνουμε όπλο μας να είναι μια σφυρίχτρα – να αφυπνισθούν, έστω και συμβολικά, οι συμπολίτες μας.
Η μετάθεση κρίθηκε απαραίτητη, δεδομένου ότι μετά από την ανακοίνωση της συγκέντρωσής μας προγραμματίσθηκε στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα συγκέντρωση υπέρ της ρήξης με την Ε.Ε.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν πρόκειται για αντισυγκέντρωση για να μην έχει την ευκαιρία να εκδηλωθεί το φρόνημα της ευρωπαϊστικής πλευράς.
Για την ομάδα πρωτοβουλίας η ασφάλεια των συμμετεχόντων και η καθαρότητα των μηνυμάτων είναι το πρώτο μέλημα.
Θα σας δούμε στο Σύνταγμα, στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη την Πέμπτη στις 7:30 μ.μ.!
Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη!
Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο Ευρώ, υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Επιλέγουμε την Ευρώπη του πλουραλισμού, την Ευρώπη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προόδου.
Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες δεν γίνεται να παραμείνουμε βωβοί θεατές


3 pings

  1. […] –Διαδηλώνουν στο Συνταγμα υπέρ των δανειστών, του ΔΝΤ, τ… […]

  2. […] –Διαδηλώνουν στο Συνταγμα υπέρ των δανειστών, του ΔΝΤ, τ… […]

  3. […] papaioannou-giannis.net/2… […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: