Το ΚΚΕ καταθέτει δικο του ψηφοδέλτιο και αυτοκτονεί!

χαρακίρι-580x350Εγκλωβισμένο στις αντιφάσεις  του ΚΚΕ χάνει την ευκαιρία να παίξει ρόλο σε ένα υπο διαμόρφωση σκληρό αντιευρωπαϊκό μέτωπο. Αυτό απομονώνεται εκδίδει δικό του ψηφοδέλτιο και καλεί τους πολίτες να το ριξουν στην κάλπη ως άκυρο!!!

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ γράφει:«Οχι στην πρόταση των ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ. Οχι στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ, με τον λαό στην εξουσία».


Οπως δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας, «η πρόταση του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα δεν αθροίζεται με  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής που την ψήφισαν στη Βουλή. Ο λαός πρέπει να επιλέξει το ψηφοδέλτιο που προτείνει το ΚΚΕ».

«Η κυβέρνηση ουσιαστικά καλεί τον λαό να εγκρίνει τη δική της πρόταση προς τους δανειστές, η οποία είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Εξαπατά τον λαό για να συναινέσει στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της», αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ, προσθέτοντας: «Ο λαός να μην επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Μοναδική ρεαλιστική λύση προς όφελος του λαού είναι η ρήξη με την ΕΕ, η αποδέσμευση από αυτή τη λυκοσυμμαχία, το κεφάλαιο και την εξουσία τους, για να πάρει ο λαός την εξουσία στα χέρια του, λύση που θα προκύψει από τη θέληση και δράση του εργατικού λαϊκού κινήματος και σε συσπείρωση με το ΚΚΕ».Αρέσει σε %d bloggers: