Στις 5 Ιουλίου γράφουμε Ιστορία Λέμε ΟΧΙ Δείτε το πρώτο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ(video)

«Για μια Ελλάδα που αντιστέκεται, για μια Ευρώπη ανθρώπινη»

δημοψηφισμα
Δειτε το Video:3 Σχόλια

 1. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

  ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΔΑΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑΡΜΑ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΣ.
  Αναδιοργάνωση του κράτους εκ βάθρος σε όλους τους τομείς σε στυλ Γερμανίας.

 2. ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΑΛΕΞΗ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
  Η ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ Η ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΗΣ.

 3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ.

  ΕΙΣΤΕ από τα λίγα μπλοκ που μπορεί ένας πολίτης να εκφραστεί ελεύθερα και την γνώμη του και η σκέψη του να πει, έστω και ας μην γίνει καν δεκτή, αλλά να μπορεί να τη πει. ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΧΩΡΕΣ.
  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ Π[ΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΔΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ….ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΡΑΓΑΤΗΔΕΣ ΣΤΑ 50 ΚΑΙ ΣΤΑ 40 ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΝ ΤΟΥ ΓΟΜΑΡΙΟΥ ΤΗΝ ΑΜΑΣΧΑΛΗ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΥΘΙΣΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΑΚΟΣΕΙΣ Η ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΥΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.
  Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1453 ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΟΙ ΣΤΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΕΝΑ ΣΟΚΟΜΟΚΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΜΗ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ…ΚΑΙ…ΟΥΤΕ ΧΑΛΕ…ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΥΒΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΓΙΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΟΜΙΕΣ…ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΛΙΑΝΩΝ ΚΥΡΙΩΝ….ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ….ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΩ ΝΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ..ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ…
  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ Ε.ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ Η ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ…ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΠΑΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΑΧΤΙΣΙ ΣΤΟΝ ΔΟΦΟΛΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ..ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΤΛΟ,,,ΕΜΠΟΡΟΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ,,,ΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ…..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΟΙ ΕΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΣΚΟ ΤΟ 2005 ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΠΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ…
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑΘΕΡΟ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ…
  ΑΥΤΑ ΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΥΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ.
  ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ…ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΑΜΑ.
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.
  ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: