Συγκινημένη η Νατάσα Καραμανλή, άκουσε τη φωνή του συζύγου της έπειτα από 6 χρόνια

rp_καραμανλής+2.jpgΜια από τις πιο φορτισμένες συγκινησιακά ημέρες της ζωής της, βίωσε χθες η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα, η οποία άκουσε τη φωνή του πρώην πρωθυπουργού έπειτα από 6 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα, λίγο καιρό μετά τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, τις οποίες κέρδισε το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε την τελευταία του ομιλία μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Ελάχιστοι ωστόσο γνωρίζουν πως εκείνη δεν ήταν η τελευταία φορά

που ο κ. Καραμανλής μίλησε δημόσια, αλλά η τελευταία φορά που μίλησε γενικότερα.

Ο Θεσσαλονικιός πολιτικός, μετά την εκλογική ήττα και την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο του κόμματος, κλείστηκε στον εαυτό του, αποφασίζοντας να διακόψει την οποιαδήποτε μορφή προφορικής ομιλίας. Αντίθετα, περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του στο γραφείο του παρακολουθώντας τηλεόραση, διαβάζοντας βιβλία κι εφημερίδες και παίζοντας τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια. Για την επικοινωνία του, ο 59χρονος πολιτικός χρησιμοποιούσε μόνο γραπτά μέσα και ειδικότερα την ηλεκτρονική αλληλογραφία καθώς και ιδιόχειρα σημειώματα, τα οποία συνήθιζε να κολλάει στο ψυγείο του.

Όλα αυτά μέχρι χθες, όταν και ο πρώην πρωθυπουργός έσπασε επιτέλους τη σιωπή του, απευθύνοντας διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, γεγονός που προκάλεσε την έντονη συγκίνηση της Νατάσας Παζαΐτη. Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με την 49χρονη γιατρό, η οποία εμφανώς φορτισμένη τόνισε: «Από χθες ζω ένα όνειρο. Ούτε όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα δεν είχα πάρει τέτοια χαρά. Πίστευα πως δεν θα ξανακούσω τη φωνή του Κώστα ποτέ. Δεν σας κρύβω πως αρκετά βράδια, πριν κοιμηθώ, έβαζα στο βίντεο παλιές ομιλίες του, έτσι για να ακούσω λιγάκι τη φωνούλα του. Αυτή η βελούδινη φωνή επιτέλους επέστρεψε. Και τι φωνή ε».

Παράλληλα, η σύζυγος του κ. Καραμανλή συμπλήρωσε πως «πολλές φορές νόμιζα ότι ακούω τη φωνή του, ορκιζόμουν ότι τον άκουσα να μιλάει. Όταν όμως του ζητούσα να πει κάτι, απλωνόταν αυτό το τείχος της ανασφάλειας κι ο Κώστας μου κλεινόταν ξανά στο καβούκι του. Υπήρχαν ημέρες που άνοιγε το στόμα του μόνο για να φάει και να πιει νερό. Όμως όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν».

Τέλος, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν το χθεσινό διάγγελμα του Κώστα Καραμανλή σηματοδοτεί την οριστική του επιστροφή στην τακτική ομιλία ή αν αποτέλεσε απλά ένα ευχάριστο διάλειμμα από την σιωπή του.Αρέσει σε %d bloggers: